Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hawaiisunset2

Marketing

Analiza ankete

Dva ste mjeseca imali priliku glasovati u mojoj anketi.Ukupno je glasalo 124 osobe.Rezultati su u skladu s mojim očekivanjem, barem što se tiče pobjednice.Lista izgleda ovako:

1. Jessica Alba 46
2. Paris Hilton 33
3. Nicole Schezinger 26
4. Eva Longoria 19

Našao sam neke zanimljivosti o Jessici:

- U mladosti je dosta često obolijevala, i to najčešće od plućnih bolesti.Imala je upalu pluća 3-4 puta godišnje, a u djetinjstvu je bolovala i od opsesivno-kompulzivnog poremećaja.Pati od bolesti putovanja i teške Chronove bolesti, a 2001. je godine završila u bolnici zbog bolesti jetre.

- Prvu je značajnu ulogu imala u teen seriji Flipper.Zanimljivo je to što je tvrdila da se muški delfini pale na nju i da se stalno motaju oko nje što ju je činilo nervoznom te se nije mogla koncentrirati na snimanje.Tad je zatražila da u seriji radi samo sa ženskim delfinima.

- Jednom je prilikom izjavila da žene trebaju uživati u seksu jednako kao muškarci te da voli seks za jednu noć.

- Iako joj svi iz okoline uvjeravaju u suprotno, smatra da mora smršaviti oko 5 kila.

- Rekla je kako se nikad ne bi skinula gola u filmu jer bi to kod nje izazvalo tjeskobu.Dodala je kako je zbog toga izgubila nekoliko uloga. Kada je Playboy bez dozvole objavio njezinu sliku na naslovnici, prijetila je Hughu Heffneru tužbom.Na kraju su se nagodili te je Jessica dobila veliku svotu novca
koju je potrošila na svoje dobrotvorne fondove.

Post je objavljen 08.03.2007. u 15:17 sati.