Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/locagirl9

Marketing

Bok ekipa, konačno evo i štafete!!!

1.Obitelj
Mislim da je to sasvim normalno. Ona je uz tebe i kada nisi u pravu, ali i kada jesi, kada se posvađate i kada se najviševolite, u zdravlju i bolesti. Ona će ti pružiti bezuvjetnu ljubav.
2.Prijatelji
Jednostavno neznam što bi bez njih. Obožavam s njima izlaziti,zezati se itd...Naravno na neke se mogu i osloniti.
3.Ljubavcerek
Mislim da je prekrasan osječaj kada si zaljubljen, pogotovo kada je i taj netko zaljubljen u tebe. Osim toga za mene je ljubav i obitelj,prijatelji,radio, odosno novinarstvo.-ja idem na prvi hrvatski internet radio u Hrvatskoj.
4.Zdravlje
Bez njega se jednostavno nemože. Svaka čast doktorima i ostalim ljudima koji se brinu za naše zdravlje.
5.Televizija,čokolada, mobitel i internet
Mislim da bez te četiri stvari ja nebi mogla, pogotovo bez čokolade!!!!

Za početak u petak smo išli u kino s raskom. Bilo je odlično, gledali smo film "Noć u muzeju"-film je bio odličan. Poslije kina išli smo u megić. Nemogu da ne prokomentiram ovogodišnju Doru. Ne sviđa mi se pjesma koja je pobijedila, mislim da je bilo i bljih, kvalitetnijih pjesama. Npr. ona od luke Nižetića meni je odlične, od Valentine i od Kraljeva ulice.
U nedjelju sam bila na ročkasu!!!winkwinkwinkBilo je odlično. Svi su pustili kosu, mislim na dečke, sada su puno slađi, ali i zgodnije, barem neki.yesyesyesBio je rođenda jednog od mojih prijatelja Ivana, na kojem je bio i njegov bratić Matej. To bi bilo sve za ovaj post, a štafetu dalje šaljem Life is bitch,so am I..., matadoo, odbij luzeru,Te@


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 07.03.2007. u 18:49 sati.