Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dokiininochka

Marketing

ISPRIKA


DAKLE ŽELIM SE ISPRIČATI JER NISAM VEĆ DUGO NAPISALA POST!!!
PA AJDE DA KRENEMO OD DOŽIVLJAJA IZ ŠKOLE!!

Pa da krenemo od Četvrtka
bilo je ok dečki su objavili rat desedoransima,a mi pametne cure nismo ponijele ništa,pa nam je naš prijatelj Jaro otišao u Dionu pod odmorom i kupio nam nekoliko desedoranasa!!To je bio rat nekima u glavu,nekima u majicu ,a nekima u hlače...e da na likovnom smo radili kocke u trodimenzijalnom stanju i tako napravila ja i išla pomoći drugima kad ono ja naišla na Mamića i pomogla mu(napravila)kocku i rekao mi je da me neće zezati tjedan dana,Mamiću to moraš ispuniti!!!

pa najdraži Petak
Nije bilo ništa bitno ,osim što je neke ,a između ostalog i mene pitala vjeronauk! Na zemljopisu smo učili novo,a kada smo završili pitala je ko se javlja i prozove ona mene kad ono u isti čas počelo zvoniti bila sam presretna!!!!!!!!!Jednostavno nisam mogla vjerovati!!

No dobro došli mi do danas (Ponedjeljak)
Prvi sat kemija , mogli smo se pokopati pitala je od sredine pa do odozada(evo Iva ispuniola nam se želja) , ocjene nisu bile baš dobre , a sutra moramo nadoknađivati zamisli sad ja njoj moram dolaziti posebno ., e da još sutra umjesto sata razrednika imamo FIZIKU , no dobro, danas nije bilo rata sa desedoransima(hvala Bogu)!!

Evo ovo je samo ukratko tri dana, sve koji nas poznaju,koje mi poznajemo i normalno mom najdražem 7.b šaljem jednu veliku pusu i pozzzzzzzz, te svi koji komentiraju neka tako nastave!!!!

VELIKI KISSSACH OD DOKICE ILI VAŠE BUCKICE!!!font>

Post je objavljen 05.03.2007. u 18:38 sati.