Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crna1989

Marketing

Curriculum vitae

Evo da napišem nešto više o sebi! Malo o svome životu,događajima koje nikada neću zaboraviti,pa ako želite i ako vas zanima pročitajte!

Moje ime je Ivona C.! Rođena sam jedne lijepe nedjelje,datuma 10.09.1989.godine oko 12.30h,u sisačkoj bolnici «Dr.Ivo Pedišić»,u horoskopskom znaku djevice.
Potekla sam kao i svi,od svojih roditelja,Ivice i Ljubice!
Imam brata Danijela,koji ima 22g,a život bi mi bio vjerojatno puno dosadniji da njega nije bilo,iako me znao ponekad živcirat i ucjenjivat,sve što sada znam većinom me on naučio-vozit bicikl,plivat,pisat,branit na golu,igrat nogomet,odbojku,tapkat,pikulat se,kartat....i uvijek je pazio na mene,išao po mene u vrtić,za vrijeme rata,kada naših nije bilo doma,on se brinuo da stignemo u podrum,ma svaša,i na tome sam mu puno zahvalna!
Imam puno rodbine,jer smo velika obitelj,a od njh bi htijela spomenuti Danielu i Marinelu,jer smo sve tri isto godište,i kao prave sestre smo si!

Od rođenja pa do 9,5 godina živjela sam u Sisku,tada u Rimskoj 24 (a danas Rimska 36).
Tamo sam provela najlijepše godine svoga djetinjstva. Imala sam puno prijatelja,a s nekima sam i danas dobra. Jedan od najvažnijih događaja koje pamtim tamo je,svjetsko prvenstvo u nogometu 1998. kada smo bili 3.,gledali smo sve i jednu utakmicu vani u dvorištu,crtali šahovnice i zastave po licu,bili smo ludi mali navijači,nakon svake utakmice koju bi pobijedili išli smo s autima po gradu i slavili! Bilo je stvarno puno lijepih događaja,a da ih poćnem pisat nebi nikad bila gotova.
Dok sam tamo živjela išla sam u O.Š.22.lipanj, a najbolja frendica mi je bila Jelena Legin,s kojom sam svašta prošla,bilo nam je baš lijepo,šteta šta je propalo.

Kad sam bila mala najbolje pjesme su mi bile-Paloma blanka,Vrapci i komarci,Uberi ljubicu,Trava zelena i dr.

1999.je bila jedna od najtežih godina,preselila sam se u Galdovo,u novu kuću,u novu školu,novi prijatelji,sve novo.Bilo je jako teško,ali sam se navikla s vremenom.
U Galdovu sam krenula u 4.razred,stekla nove prijatelje,a kojima se bilo jako teško rastati u 8.razredu,ali još uvijek sam patila,kao i danas,za svojim dvorištem i svojom zgradom u Sisku.
Evo i dan danas sam u Galdovu,imam susjede koje ne bih mijenjala ni zašto!
Tu sam upoznala i najbolju frendicu,Jelenu,moju Mile,bez koje ne znam što bih!

Kad sam bila mala htijela sam biti i pjevačica,i glumica,pa veterinarka,pa frizerka,ma svašta!

Kada sam trebala upisati srednju školu,nisam znala što bih!
Odgledala sam jedan film koji je jako utjecao na mene,i odlučila sam upisati Srednju školu za medicinske sestre,jer sam htijela pomagati ljudima,i vidim da sam dobro odlučila,ni malo se ne kajem što sam to upisala,razred mi se sviđa,praksa,škola,sve je u najboljem redu!
Upoznala sam divne ljude,s kojima se nadam da ću ostati dobra i nakon srednje,i cijeli život!
U 2. srednje krenula sam trenirati kuglanje,na nagovor Jelene,i to mi se baš sviđa,oduvijek sam to htijela probati,a sada mi se ostvarilo i uživam!
Sad sam 3.razred,ove godine idemo na maturalac u Češku,i već znam da će nam biti super,ludo i nezaboravno!
Još smo skupa godinu i pol,i to moramo iskoristiti na najbolji naćin!

Trenutno od mjuze slušam sve po malo,sve šta se pušta u gradu i sve čega se sjetim i šta mi padne na pamet!
Ma ja sam svestrana!

Nakon srednje želja mi je upisati Medicinu,jer me to stvarno zanima,i mislim da tako mogu još više pomoći drugima,i nadam se da ću uspijeti!
Bože pomozi!


Mislim da je to bilo sve,barem ukratko!pusa!kiss

Post je objavljen 04.03.2007. u 21:53 sati.