Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punk4eversbbs

Marketing

jel moguće imati par čarapa ako imaš jednu čarapu????

Image Hosted by ImageShack.us


Što reći osim, hvala, jedno veliko hvala na toliko komentara u kojima ste izrazili svoju željicu da vam napišem novi post.A malo hvala što ste mi pomogli da dokažem da svaki glupi post, pa čak i u onaj po mom mišljenju najgluplji o dori može skupiti preko 50 komentara. Pa eto to je moj odgovor onim ljudima koji na post tipa: neću ništa pisati ne da mi se, skupe 111 komentara. U svako slučaju vaši komentari koji su vezani uz tekst koji sam napisala ili uz mene svakako su kvalitetniji i meni draži.
A šta ima kod mene….. hm ništa…. Imala sam maturalnu večeru, malo se skockala u suknjicu i štiklice….popeglala kosu, bacila žbuku na facu…. Ma mislim bila sam bomba…. E kak je tamo bilo…
Meni ok tj super, al su počeli narodnjaci pa ja ošla u grad…. U tamo mi je bilo zakon….e da i to je bilo prošlu subotu…. Budem stavila slike kad dobijem na cede-u….
Ima novog da ću biti još malo vozač B kategorije, što bi značilo da redovito hodim u autoškolu….kad počnem voziti stavit ću kad vozim, za one koji su u Brodu pa da tad ne izlaze van…. Mislim iako sam ja jako talentirana, lijepa i pametna….
Bla, bla koji tupav post…. A ne znam šta da pišem pametnog kad nisam inspirirana za dubokoumne teme…..to je ono kad si sretan onda si sam sretan,a kada si tužan onda si tužan i kreativan….
I da htjela sam samo reći, ljudi ako nekoga ne volite, prekinite s njim odmah nemojte ga vući za nos….. znajte to jako boli….a i vama će biti lakše reći isto nakon 2 tjedna prije nego nakon mjesec dana…..da razlučimo nije se meni dogodilo, ali se dogodilo meni dragoj osobi….
Puno vas volim sve……moji prijatelji




Post je objavljen 03.03.2007. u 12:25 sati.