Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bojanfangirl

Marketing

...Šta će žena sama u kafani pitaju se svi, šta vas briga isti smo pred Bogom svi ranjeni u ljubavi..

Hej ćao svima!!!
Aaaa, fakat se ove riječi ne odnose na mene, ali to je pjesma koju trenutno slušam i koja budi neke uspomene iz Mlina!!!Ko me zna, zna zbog čega ovo pišem!!HeHe!!ZA POČETAK, želim se ispričati svim svojim dragim posjetiocima bloga što se ja njima češće ne javljam, nije da ne želim, ali nemrem često na net i zato, evo i sada dok ovo pišem nisam na netu...ali, znajte da mislim na Vas i da Vas ja NISAM FORGET!!Moram reći da sam sada okey, stanje sa starom okey!!A fala Bogu, iako se ona još nije opametila pa me ne pusti sama da vozim ( po noću ),veli mi 'kad dođe stari idi di hoćeš' pa dobro bumo vidjeli tada!!Ali zato imam baku koja će to srediti,eee zaaakon baka!!!hehe!!A kako ste mi vi??Šta ima?Evo još nešto, ja i Sabrina se pomirile,ooo mislim curka sve shvatila i baš mi drago...Saby ljubim te!! kiss smijeh I hvala Deyi, eejj lutko zbrisala sam onaj tvoj koment, čuuj nebi baš da u javnost daješ svoj e-mail ( ima svakakvih manijaka,šta će Niky bez tebe hehe ) ne ljutiš se??!!?Naravno da sam skužila da si ti,..jer ja uvijek prvo čitam eMail, pa onda tek vidim post..kužiš?!? Danas baku vozila u Miholjac, šta reći, kupila mi svašta..ajd meni supeeeer!!Htjela mi kupiti neku majicu za izlaske a ja nisam htjela jer stvarno toga imam, no dobro kupila mi je neku onak za kavice kad idem s frendicama!!A evo da vam velim kako sam se provela onaj prošli petak vani..supeeer!!Ko bi reko..eh, bilo je ludo i nezaboravno!!!Bile smo od 19-22h, jer sam njih 2 još morala vratiti kući..Prvo smo bile na piću u kafiću, zezale, smijale, ludo..Ja sam naručila cedevitu, i kak prva popila, uzme legica svoju colu i pd dr. legice ledeni čaj i sipa oboje meni u čašu i veli 'evo ti yuicy' hehe..Tad smo odlučile na pizzu, tamo je bilo fenamenalno, zezale se, malo zajebavale konobara i tak!!Ludnica!!!!Nisam uopće očekivala da se i tamo mogu zabavati, ali eto..valjda je i do toga što nismo dugo bile vani sve tri...pa se morala prilika iskoristiti!!Hehehe..O nekim incidentima bolje neću javno,... smijeh Šta još reći..eto u srijedu mi 21godina!!Ufff, zar ja već toliko stara...rofl Ali mislim da neću praviti neku veliku feštu, ono mayby izvesti cure opet na pizzu ( ups! ) ..i eto!!!Velika sam za neko pretjerano slavlje doma..Ko zna šta ću još odlučiti!!!Još sam pomalo neodlučna glede toga!!!
Toliko od mene...Cmaaaak mojim dragim posjetiocima bloga ( znate vi koji ste to ) kisskiss ; I BIG CMAAAK mojim dragim kolegicama !!!
________________A da se napijem onako muški ( a nesmijem rofl )samo bol da ublažim netreba mi voda samo vino dajte ( iako od njega glava puca party ) suzama ću da ga ublažim___________
CCCCCMMMMMAAAAAAKKKKKK!!!!!!!!kiss Ljubi Vas Snješka!!smijeh kiss


Post je objavljen 01.03.2007. u 16:17 sati.