Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bollywood

Marketing

dodjela oscara

tulay me pozvala da s njom i njenom ekipom idem na dodjelu oscara u jedan becki kino
u kojem se ista prenosila uzivo na velikom ekranu.
dosli smo tamo i na programu je za 22.30h bio dobar,los,zao...
tek kad smo tamo dosli,skuzili smo da to pak nije film koji ce se prikazivati prije dodjele vec ime dj-a.
dobar nije bio,nije bio ni los-bio je katastrofa,a zao ne znam jel je ili nije jer je ipak ujutro za dorucak i kad smo odlazili svirala dobra glazba.
u svakom slucaju teski zajeb od dj-a.ali,ok mi smo dosavsi tako rano uhvatili mjesto na galeriji iznad sanka odakle smo imali mogucnost pregleda svega i svacega od oko 700-tinjak ljudi koji se te veceri slio u kino na dodjelu oscara.
bilo je tu toaleta,frakova,a bilo je bogami i narodnih nosnjih sta austrijskih(u stilu heidi na proplanku kod bake ili kekec bjezi od vuka preko brda,a vrba se mrda)
do nekih ono funky africkih.
imali smo i crveni tepih,jel sve ugodjaja radi.
u drustvu mi je bila tulay(turkinja s francuskim drzavljanstvom),emre(kurd s turskim drzavljasntvom),rumunjka nora sa austrijskim drzavljanstvom i rosabella (talijanka sa talijanskim drzavljanstvom)te ja jel sa hrvatskim.
sve tri su single i hetero,a emre je single(homo).do dodjele smo pak mi dodjeljivali maline i oscare muskarcima koji su se podno nase galerije dosetavali do sanka po pice.
emre je predvodio.ponekad mi ta napaljenost ljudska na druge ljude ide na zivce,ali ok malina smo podjelili ko da smo zemlja koja zivi od uzgoja malina,srecom nije trajalo do isteka zaliha.
emre je inace modni dizajner,pa smo onda nakon sta ga je prosla napaljenost na muskarce,presli na dodjele oscara i malina za garderobu.naravno malina je opet bilo ko u prici.
do nas je sjedio neki trio(mama,tata,sin),ono kad sin izgleda ko pol pljunuti tata i ko pol pljunuta mama,a obucen je ko pljunuti tata,mada je razlika nekih 25godina ocigledna,ja se lagano najezim.
mislim lijepo je izaci sa svojim mamom i tatom vani.
ali ono da se ja i mama pri tom isto obucemo, no fucking way!
to ne razumijem.isto ko kad blizance,roditelji obuku isto.meni je to sick.
uglavnom ti neki roditelji koji stvaraju svoje kopije i ne pustaju ljude da zive svoj zivot su mi bolesnici do jaja.
zao mi je bilo tog deckica,onako izgledao je ko mutav u toj cijeloj situaciji.
oni su se zvirili na nas stol jer smo mi cas pricali njemacki,cas engleski,cas talijanski dio,cas bi nekom zvonio mob,pa bi se taj jos jel javio na svom jeziku(turski,rumunjski,taijanski,hrvatski,francuski),a taj family trio austrjanaca nas je gledao ko da smo vanzemaljci.
oni to cijelo vrijeme niti su romorili ni zborili ni nista.ono tri vostane statue u muzeju vostanih figura bi rekle bar nesto,a ovi ni chush ni mush.
no,kako je guzva bila,sjedili su prakticki s nama,zato mi je to bilo tako bezveze.
3vostane figure.u jednom sam trenutku pozeljela da progovore tri figure koje sjede pored nas.
e sad nakon sta smo usli u kinodvoranu i nakon sto je otpocela dodjela zelja mi se i ostvarila.
netom u taj tren su tri tipa s africkim nosnjama i onim rasta,turban frizurama se napizdili tocno ispred mene,cosa nostra rosabelle(da sa sicilije je), i rumunjke.
nisu uvukli jezika.
samo cujes:: ogrrrr grumm naaa djtataa karr saaa grmm fuck that bitch.....grrraamamaam bbbdbbdbde
hommmdmmdmeedtffgdhgjd ohhh ohhhh beyonce mmmmmmmmmmmmmm i tako brate prodje meni pola dodjele
iza provirivanja kroz grmlje od njihove kose.
rosabella je vec rekla da ce angazirat cosa nostru,a rumunjka je osla doma u 3h,kad smo mi isli na dorucak jer je ona metar i jagoda i dopizdilo zeni izvijat vrat.
dorucak je bio besplatan i tad sam pomislila kad bi neko kino u cro tako nesto pripremilo svojim gledateljima??nikad.
e i onda sam se vratila i jos valjda nakon te hrane,utonula sam u san.cosa nostra me gurkala pri svakom urucivanju oscara da ga ajd vidim vec kad sam tamo bila.
u svakom slucaju dodjela je prosla,ali i ja sam jos jednom shvatila da stvarno treba covjek oprezno sa zeljama.
nikad ne znate kad ce se zelja ostvarit i kako to sto se pozeli,pa se i ostvari uopce nece odgovarati datom trenutku,makar se radilo i o dodjeli oscara.








Post je objavljen 27.02.2007. u 16:11 sati.