Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetrevenge

Marketing

ja sam sajko svih sajkova

dosta mi je *baca lampu, razbija tv, spaljuje monstruoznog pottera*!!!!

ALI *kih(sad ste i vi zaraženi laringitisom, buahahaha)* ZAŠTO, što sam im ja skrivila???? ejh, proklete bile, znala sam da ćemo se nas dvije kad tad posvadit, sve mi je ukazivalo na to ali ipak nadaš se.....kao ono jedno ste i sve te spike pa ćete zauvijek bit zajedno i hepi al očito je ovaj svijet samo prividna iskomercijalizirana idila, očito ne postoji ono pravo vječno prijateljstvo!!! uglavnom..... do maloprije nisam život mogla zamisliti bez nje a sad, sad kad sam izgubila NJU sad shvaćam da i mogu bez nje malo teže, ali može se!!! dovoljno je imat jednu pločicu oko vrata i to riješava sve probleme a ona nek se j*** (ups, hihi)! ejh, sad se sigurno svi pitate zašto li sam tako ogorčeno stvorenje ovoga svijeta, pa i vi bi bili vjerujte mi!!! ovako tužna obavijest, danas u 10.27 po našem vremenu moje best frendice glasnice su dale otkaz, mrš, više se ni na radnu snagu ne možeš oslonit, ali stvarno, pružiš im siguran dom, bespaltnu hranu, pričanje na radnom mjestu koliko ih je volja........a oni,.........ovako ti vrate!!!

ma šala, al nije šala da po doma hodam s alpsko-kravljim zvoncem oko vrata i papiričima kako bi mami dala sve naloge koje kao zaposlenik tvrtke "MAME d.o.o." treba obavit. puno hvala mojoj brižnoj majčici, awww!!!


nikad nisam mislila da ću doživjet takvu noćnu moru da neću moć pričat, užas, nekako počneš razmišljat glasno u svojoj glavi, toliko glasno da više ne možeš bit ziher jesi progovorila il je to opet bio onaj sickish unutarnji monolog. osjećam se ko u kafkinoj "preobrazbi" onaj kukac-čovjek, imao je toliko toga za reć a ništa nije moga izgovorit! pitam se samo hoću li i ja kao on završit s jabukom u leđima, hihihi!!!! za sve koji su se već poveselili da me više neće vidjet na blogu jedna tužna vijest, hihi, i moji se sad skupa sa mnom odmaraju od mog glasića, tako da ništa od napete-horor scene natjerivanja mene nijeme s jabukama po kući!!! ejh, očito je svima bio potreban godišnji od mene, hihi!!!

dobro ajde dosta o mojoj bolesti, pričajmo malo o mome autu, hihihi (reklama za sve vas tv neznalice)

jooooooj, jedva čekam subotu, bit će to provod i pol, ponovo ću doživjet one čari nove godine, onako pogledat na sat velikim okicama a kad tamo točno 00.00, jaooooo, onako uzmeš si čašicu i.................. uzmeš antibiotike iz džepa i otpiješ malo tog čaja što ću bit prisiljena naručit, mrš, ne ću, veselim se ovoj suboti već dva mjeseca i baš sam se sad morala razbolit!!!!

dobro a sad pohvale svima koji su došli do kraja posta, znam da je naporno slušat, hihi, čitat nekog ko je bolestan, u svakom pogledu, hihi!!!
ako se slučajno razbolite, hm, žao mi je očito nemate dovoljno dobru anti virusnu zaštitu na kompu, hahahaha!!!



pozzzzz gnomovi mali zdravi i ljubite svoje glasnice, falit će vam kad jednog dana samo odlepršaju!!!!

Post je objavljen 21.02.2007. u 22:53 sati.