Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cleverblonde

Marketing

ZA NJEGA

Tuga?…Ne!…Bol?…Ne!…Patnja?…Ne!
Što se sve može izreći, a da je dobro?
Uvijek sam govorila:»Pogledaj druge ljude kako pate za nečime što su izgubili, za nečime što nemaju»,a ja…Ja?…sasvim sretna, bez ikakvih problema u ljubavi! Uvijek sam htjela vidjeti kako je to kada neko pati?!Kakav si tada čovjek? Da li ti je srce tvrdo il meko prema toj osobi?!1000…pitanja na koje ne nalazim odgovora. Kažu mi da sam sretna, ali nešto mi fali! Neki nedostatak, trunkica koju želim uzeti iz sna i staviti ju u stvarnost!
Svake dane promatram ljude oko sebe i pitam se:»Bože, da li sam ja tak zbilja sretna u ljubavi kako izgledam?!?»Da li mogu pokupoti svu sreću ovoga svijeta?!ili još bolje, mogu li biti sa voljenom osobom a da ju ne povrijedim, i ne samo nju, nego i prijatelje i samu sebe! Može li mi ta osoba ikada oprostiti za sve što sam joj učinila, ako sam ju voljela! Nemogu si vjerovat kakva sam…Voljela je jesam…provela sam sretne trenutke… i to jesam, voljela sam ga, a i on je mene! Što sam još htjela? headbangDa li sam zbilja tak sebična, da sam tražila više?!
Našao je način da probudi osječaje u meni, da me uvijek pogleda svojim smeđim očima, u kojima ima takav čarobni sjaj…Pružio mi svaki susret koji je bio fantastičan i svaki njegovaž dodir bombastičan…pokazivao da je iskren prema meni ,znači da je bio i prema samom sebi… vjerovala sam mu svaku riječ što mi je kazao, iz iskustva znam da me nije lagao…da sam mu barem nešto značila to je i pokazao, u svemu je to dokazao…i kad sam najmanje očekivala, najljepše riječi sam od njega dočekivala. Zašto baš ja moram spadati u grupu zaljubljenih?!Zašto?!!Ha, pa to sam i sama htjela! Okusila sam što znači biti bez njega…bez voljene osobe. Ako me pitate zašto sam ga ostavila?!Nemojte tražiti odgovor kod mene, jer ga nećete naći! Krenut ću sutra putem nekim ,tražit ću sreću za sebe, ali znam da sreću neću imati bez njega! Tražit ću je uzaludno, jer sam to i zaslužila. Izgubila sam njegovo prijateljstvo, njegov pozdrav, nemam snage da se više zaljubim…i sve oći što ću se poslije njega vratiti, znat cu da to nisu one prave koje su me nekada voljele. Voljela bih da me se sjeti i pamti bar kao prijateljicu…kao ljubav iz djetinjstva!!!
EJ MALI, HVALA TI ZA SVE !!! kiss


Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 21.02.2007. u 20:16 sati.