Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sk8element

Marketing

†_4 all the lies, 4 all my tears, 4 our L.O.V.3., let US begin from the start again, I want U to be my'n_†

Ewo...i na MENE je doso red! Naravno to se podrazumijeva pod ŠTAFETU...il koji kurac već...Loky bas ti hvala...burninmad...bang...lud...hehehe...ma sve oke...da pocnemo!?

1. Zadnju godinu na Šolti bilo je fenomenalno...ali zadnja večer mogla je zavrsit kobno(za mene)...ugl...Ja, Katija, Sulićka & Ivana so posle u sobu od Dalie,Lorene, Nine...pricale malo...a ka nam je dosadilo pokupile hrpu bombona od cole, i posle u sobu...nismo skinule robu, cipele ni nis, pa ka su nam uletile čistaačice u sobu izvele su nas van da čistimo kamp jer smo pobjegle iz sobe...i sve je bilo oke, dok mene nije smjestilada cistim kod kanalizacije...a ja kako imam nekih manjih problema s disanjem...onakav SMRAD nisam mogla podnjet jer je ta kanalizacija bila otvorena i SMRAD je izlazio bas kraj mene...ja sam se pocela trest, probljedila sam na mrtvo, a usne su mi bile ljubičaste! svi su me pitali jesam li dobro, al ja nisam mogla odgovori jer nisam imala zraka, potrcala sam do kucice i taman kad sam treala uc u w.c. da se zalijem vodom i uhvatim sta čistog (normalnog) zraka za ruku me na skalinima uhvatila ona babetina(čistačica) nije me htjela pustit, nes je srala da se nepravim i tako...a ja sam pala na koljena, kad sam mislila da je za mene gotovo, Katija se pocela derat, ja sam šutla onu babu u stomčinu i odletila u w.c.! Kladim se da onaj tren nisam se izvukla u banju da bi pala u nesvijest jer mi se pocelo mantrat, a dalje neznam sta bi bilo samnom!

2. Kad sam bila mala OBOŽAVALA sam barbike, rozu boju...i sve u vezi toga...htjela sam biti ''ljepa'' ko barbika kad narastem...i imat onaku ''ljepu'' (droljastu) odječu...al hvala bogu moje se mišljenje davno preokrenulo...HVALA BOGU!

3. Prije sam slusala Britney Spears (kurvetinu), destenies child...beyonse, US5...i ta sranja...al vise ne...NARAVNO!!!

4. Zbog svega sta mi se dogodilo u životu (samo oni meni najbliži znaju)...izgubila sam kontrolu! Tj. kad se slomijem do kraja...počnem se rezat(žiletom)...to mi užasno priznat...i nije mi drago sta to radim...al jednostavno tako zaboravim na bol koju su mi neke osobe nanjele...i osječam onu PRAVU, STVARNU BOL...

5. Jedna stvar bez koje u životu nebi daleko stigla...tj. osoba...to je moja Loky...nikad se nje nebi odrekla...jer to je neshvatljivo koliko netko moze biti dobar...ona je SAVRŠENA! i pod time mislim na sve: škola(brains), ljepotica je(zgodna, slatka, ljepa)...i predivna kao osoba! Ima srca...uvjek če ti pomoči, i kad mi je najteže uvjek je uz mene...samo zbog NJE ja se nisam UBILA...priznajem to sam par puta bila spremna napravit...al sama pomisao da ona nece bit TU kraj mene, odgovorila me od RJEŠENJA ZA SVE PROBLEME!tAKO JA TO VOLIM ZVAT!
hehehe...eto...i moje je GOTOVOOO...A SADA ME MOZETE SMATRAT TOTALNIM FRIKOM...AL...ISKRENO JEBE MI SE...IMAM LOKY...party...smokin...thumbup...cerek


ŠTAFETU PREDAJEM:
Mišu
Wekki
Rudiju
Obi
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 16.02.2007. u 17:11 sati.