Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getyourgunn

Marketing

Prošla sam !!

Prvo ljudi žao mi je kaj vam ne mogu ostavljati komentare više, ali zbilja doma imam zezancije oko telefonskih računa, koma. Starci lude, psihički me ubijaju, osjećam se krivom jer znam da imaju pravo. To me ubija.
Uglavnom samo se javljam, na tren, ovo je vjerovatno moj posljednji post ovaj mjesec, ali sljedeći se vraćam i obećajem svima tko mi ostave komentare da ću se javiti!!
Ono što hoću reći je to da sam prošla.smijehyes I nije to bio onaj obični prolaz s navućenim bodovnim pragom.Prošla sam ispit iz engleskog, položila sam. Imala sam pismeni dio, večeras i usmeni, uglavnom zadovoljna je komisija mojim znanjem, moj ispit je negdje u Londonu a ja samo čekam povratnu informaciju, tj. potvrdu da sam prošla dalje. I čekam još samo svoju putovnicu, ne onu običnu nego putovnicu koja mi garantira posao s ovim završenim stupnjem engleskog bilo gdje u Europi. I sada sam veoma sretna smijeh, isplatilo se ići na tečaje i raditi. Ajd barem da se jednom u životu vidi rezultat mog truda. Preostaje mi još zapravo jedan stupanj da završim, tada se vodim kao izvorni engleski govornik, što je ipak malo zahtjevnije. Ali po tome bih mogla do sljedeće godine završiti i taj posljednji stupanj i napokon ostvariti ono što želim. Samo da još upišem i filozofski, e to bi bilo savršeno.
I kaj je još bolje, na nacionalnim ispitima su me izabrali da polažem engleski.thumbup e to mi je bitno. a ne da dobijem fiziku ili matematiku. mislim da bi ipak smrtna presuda bila kad bih dobila kemiju. kemiju obožavam ali osjećaje koje gajim prema profesorici ne bih sada iznosila... i zbog nje mi se kemija zgadila! ali vidjet će ona... burninmad
Ok, to bi bilo to od mene!! I sretno vam Valentinovo! I onima koji se vole i onima koji se ne vole. Ja se jako volim :)

Pozdrav svima! mah
Rudlava


Post je objavljen 14.02.2007. u 22:49 sati.