Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psihogram

Marketing

erm...nema naslova ovaj put :)

daklem... u tjedan dana kolko nisam pisala:
bila sam presretna, naglo spuštena na zemlju, zbunjena, još sretnija, malo razočarana, bolesna, nadrogirana raznim tabletama, i sad sam konačno mirna. al ona ful. bez nekog razloga konkretnog, tek tak...sama radi sebe. složila sam neke stvari u glavi.
kao naprimjer:

* prestala sam brojiti koliko su moj bivši i moja bivša best frendica zajedno. mislim, znam ja još uvijek kolko je to, ali tek kad malo jače razmislim. i ne stresem se od jeze kad se sjetim tog broja.

* kolko god mi je žao kaj si više nisam super sa svojim best frendom/bivšim...tolko mi je i drago jer mi je stvarno trebalo to. i nek ostane tak sve dok se ne skuliram.

* skupila sam hrabrosti i pozvala dečka koji mi se sviđa van. nije reko ni da ni ne (mislim, niš od toga, očito:)), ali nije ni bitno. bitno je da sam se ohrabrila.

* frendice su zaključile da se best frend od dečka koji mi se sviđa maybe pali na mene (mislim, to nij eistina, ali ono... nije ni taj loš :p) lijepo je i pomisliti tak nekaj

* pitala sam tog dečka koji mi se sviđa dal on i njegov best frend idu negdje van i trebali smo ići zajedno (naravno da nije ispalo kak treba, tj nismo ipak išli...) ali sam skupila hrabrosti :)

* više ni ne znam koji mi se sviđa više, ali ko da je bitno. oba dva su visoka i zgodna. i totalno različita. i svaki ima nešto kaj mi se sviđa. :p a meni dobro dođe zanimacija.

* baš me briga kak će to sve s njima završit jer je meni trenutno baš cool kaj sam si digla samopouzdanje i baš sam ponosna na sebe.

*trenutno imam gripu i na različitim sam tabletama, pa sam valjda zato tak mirna :)

Image Hosted by ImageShack.us
Action may not always bring happiness, but there is no happiness without action.

Post je objavljen 13.02.2007. u 01:39 sati.