Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obnevidjelicuvar

Marketing

Sajber seks, Senad od bosne, nema majmuna, al ima jazavčevih prepucija

Lijenim pokretima polusnenog troprstog tipavca (tipavac=lijenivac), naš misteriozni junak dovlači se do svoje Čin Bao linije treće generacije sa čitačem SD kartica i integriranim mp4 plejerom i digitalno-analognim konverterom basova. Ubacuje staru kazetu (sjećate se onih crnih BASF od 90 minuta) sa natpisom „narodna turbo“. Nova linija vrti staru, izlizanu kazetu i uz pucketavi zvuk polako se razvija ritam iz 8 sistemskih zvučnika novog Čin Bao-a dok platinasta plavuša zamamnih oblina i siromašnog vokalnog talenta ne zajauče. Dovlači se do radnog stola oblijepljenog sličicama sa svjetskog nogometnog prvenstva 94, sjeda za njega i pali svoju vjernu kompjuter mašinu i odlazi na defekaciju dok se sustav ne digne. Nakon poštene defekacije s osjećajem ponosa u grudima i mirisom dreka u nosnicama sjeda nazad za kompjuter. Metiljavim očima pregledava to njemu i dalje misteriozno čudo tehnike. Priključuje se na mrežu svih mreža i odlazi na svoju najdražu chat stranicu i kosturolikim prstima izgladnjelog indijskog mistika ukucava svoj nick „Đhon25cm“, osmjehuje se,sam je smislio taj nadimak i bolji je od onih gay amerikaniziranih, ovaj je naš domaći, a njemu je stari uvijek govorio da je domaće najbolje- glazba,šljiva i žene.
….
U isto vrijeme dvije ulice dalje…
Vekerica (budilica, onaj sat što zvoni kad mu naredite) zvoni u pola 11. s velikom snagom uma otvara svoje krmeljave oči, poput zen majstora dalekog istoka, i trlja ih svojim sarmastim prstićima. Nitko ju nije probudio da ide u školu, mora da stara opet radi prvu. Teškom mukom diže svoju stražnjicu sa razjebanog kreveta (razjebala ga je prošli tjedan kad je Milica došla kod nje pa joj je ona na krevetu pokazivala svoju imitaciju one ženske iz kolonije, nekad je htjela biti poput nje, pa je ženska počela duvat bijelo i omršavila…sada pokušava dostići Žaka) usput podižući posteljinu ukliještenu između njenih guzova. Ovlaž baca pogled na također razjebanu vagu pored kreveta, izgleda poput životinje koju je udario FAP kljunaš dok joj federi vire iz tijela od ojačanog visoko-karbonskog čelika. Odlazi u kloaku na jutarnji ritual pročišćavanja kojem ju je podučila tetka Marija kad je došla sa ljetovanja na Maldivima, tada je prvi put čula riječi genitalni herpes kad je tetka pričala sa starom, i usput kupi novi primjerak Glorie sa stola.
Vraća se u sobu i pali svoje state of the art (tako ga je nazvala tetka Marija kad ga je donijela iz Njemačke) računalo. Sustav se diže paklenskom brzinom i ugodni glasić ju pozdravlja sa njene mašine, spaja se najbržim Maxim ADSL Mrvica paketom na internet i odlazi na svoju najdražu chat stranicu i logira se nadimkom „c@rica90-60-90“ dok uredska fotelja od jazavčevih kožica koju je stari donio sa safarija cvili pod njenom pozamašnom stražnjicom.

Da ne dužimo sa pričom više nego što je potrebno, naši junaci su se našli u bespućima chat sobe po imenu „sami i poželjni“ i uz duge peripetije i prepucavanja sa drugim korisnicima imena kao što su „voajer14+“, „anica_volim_u_guzu“ i „oral4u“, o raznim fetišima, parafilijama i spolno prenosivim bolestima i kako ih izbjeći tako da svršiš po stomaku, Đhon25cm (dalje u tekstu poznat kao „on“) i c@arica90-60-90 (u daljnjim redcima „ona“) odlučiše se za jedan prajvet čet.
Naravno kao i na svakom dobrom private chatu, ona je 175 cm visoka plavuša mjera poput onih u njezinom nicku, a on je preplanuli intelektualac, doktor koji sluša Šajkovskog i igra šah sa umirovljenicima kada ne spašava malu djecu u kliničkoj bolnici u središtu New Yorka. Ona je zanosan studentica bio-inženjeringa i jednog dana otkriti će lijek protiv neželjene trudnoće, da bi saznala da on već radi na tome. Uz navlačenje i verbalno prepucavanje, ona izusti one četiri riječi koje je želio čuti
-Jesi li za sajber?
Na što on spremnošću alpske divokoze u doba parenja sa žarkim sjajem u očima, koji se btw poklapao sa pjesmom na njegovoj Čin Bao liniji…“neka se oči sjaje kao varnice“, prihvaća ko šaka debelo, riječima:
-pa ako očeš.
Počinju sa laganim verbalnim golicanjem mašte, strasti se rasplamsavaju i u razgovor se uključuju koža i čelik.
-joj tako sam se ovlažila-reče ona
-jes boga ti men se digo-na to će on, ne vjerujući svojoj sreći da sajberiše sa prelijepom studenticom bio-inženjeringa, joj kako bi joj svašta radio…poslala mu je i sliku, liči na onu glumicu što je glumila u onom filmusa onim malim starcem s naočalama, kako se zove vudi alen ili tak nešt…ma nije ni važno, kako li je dobra.
-oš ti meni poslat svoju sliku-upita ona dok joj se znoj u potocima slijeva niz leđa, baš joj je krenulo, doktor iz nju jorka koji sluša klasiku i spašava djecu..joj sigurno je dražestan.
-oh pa znaš…nemam ni jednu na kompujteru a digitalac sa 18 megapikslova mi riknuo, ja ti ko onaj Đorđ Kluni izgledam slično dosta, baš su me zamijenili š njim kad sam išo kupit mljeko na bazar.
-ah pa dobro…piši mi još malo šta bi mi radio-na to će ona
….
Ne da mi se više pisat toliko…da skratim…napaljivali se jedno vrijeme tako on i ona, dok ne mogaše izdržati više. Pozdraviše se on s njom i onako napaljen s šatorom age hasanage razapetim u hlačama brzo sjedne na djedov stari „Rog Partizan“ i pravac k svojoj neuglednoj planini od žene, neugledna je i pomalo se čuje kad se oznoji ali blizu je i starci imaju para, a tu je i ona tetka što putuje po svijetu, a i zahvalna je kad joj pruži onih 2 minute užitka. Dokazi zajapuren u licu i zvoni na vrata.
….

Tužna što je preplanuli doktor iz NY prekinuo tako naglo njihov sajber miting…al jebiga šta ćeš možda nazove onog svog žgoljavca i pusti ga da joj se zavuče pod pazuh. Netko zvoni na vrata. Polako ustaje iz svoje uredske fotelje od jazavčevih kožica koju je stari donio sa safarija koja joj uzvraća sa zahvalnom škripom olakšanja. Gega se do ulaznih vrata i zadihano otvara vrata.

Sa vrata ju zaskoči njezin dragi, štrkljavi muškarac (jebiga ko bira masturbira) i udari svom silinom u nju,jebiga nije doktor sa Manhattana već đabalebaroš iz susjedstva ali bolje išta nego ništa kako kaže njena mama „birač-otirač“, na što ga ona podiže i odnese u sobu na svoj razjebani krevet. A stari Rog Partizan njegovog djede ostaviše na ulazu. Leže ona ne ostatke kreveta i zadigoše spavačicu a on brže-bolje skine hlače i uroni u more znoja i dvije minute užitka dok se nervozo trzao među njenim ogromnim bijelim bedrima…zaspao je na njenom mekom, okruglom trbuhu, sa smješkom na licu sanjajući o mladoj studentici bio-inženjeringa dok je daleko u pozadini Senna M, nekoć poznat kao Senad od Bosne, pjevao TUC-TUc-Tuc-tuc….

Znam nema baš previše smisla i pomalo je glupo, al eto baš mi danas palo na pamet dok, sam učio za ispit, kako su na netu svi lijepi i zgodni…jebiga..i predugačko je ali bar nisam učio dok sam pisao…

Ajd pozdrav od Gospodara Majmunawavemah


Post je objavljen 29.01.2007. u 22:27 sati.