Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richijevemale

Marketing

I AM WHAT I AM, GET OVER IT!

Nije me bilo par dana! Ja imam skuliozu (valjda sam dobro napisala) kralježnice....ja...ja nemogu vjerovati bila sam na terapiji....a dobro je u tome što prva 2 sata nisam bila u školi i tak 2 tjedna....i dobro je i što sam upoznale punoo ljudi! Sad new (valjd dobro napisano) interviju iz ok - eja!
US5 Što mislimo o...
...Britney Speare i Paris Hilton?
JAY:Na Britney su se svi okomili u poslijednje vrijeme. Mislim da je ne bi trebali toliko osuđivati. Ona je sasvim normalna cura, koja čezne (...LoL...) za ljubavlju i sigurnošću. Vjerujem da zapravo želi normalan život, a ne može ga imati.
CHRIS:Smiješno mi je kako Britney pokušava kopirati Paris (wtf?). Mislim da joj to nije dobar potez. OK, tu ju je opet dovelo u središte pozornosti, ali njezinu intimu zaista nitko ne želi razumjeti.
...curama koje su neprestalno na dijeti?
IZZY: Ako to toliko žele, neka im bude - dokle god ne pretjeraju. Nicole Richie je otišla predaleko. Inače ne volim tako mršave cure. Pa ne želim glodati (LoL) kosti!
CHRIS: To je bolest, takve ljude treba žaliti i treba im se pokušavati pomoći. Tako mršavi ljudi izgledaju neprirodno i neprivlačno. Ženstvene obline puno su ljepše.
...sudarima na slijepo?
Richie: Nikad nisam bio na takvu sudaru niti to ne želim isprobati!
MIKEL: Bio sam jednom. Prilično je zastrašujuće kad ne znaš koga ćeš upoznati. Meni to baš i nije osobit gušt ( koja rijec LoL), ali znam da neki baš vole tu neizvijesnost.
...Eminemovi povratku?
IZZY: Vratio se? Mislim da je to super. Znam da mrzi boy - bemdove, zato vjerojatno nikad neće raditi s nama, ha ha!
MIKEL: Mislim da je Eminem super, pogotovu njegovi tekstovi. Odlično je što je bijeli reper doživio takav uspijeh!
...silikonima?
IZZY: Draže su mi prirodne grudi, bez obzira jesu li manje ili veće. Još nikad nisam dodirnu umjetne, možda bih trebao probati...
JAY: Ako dobro izgledaju, ne smeta mi.
RICHIE: Silikonske su grugi OK, ali pri dodiru su vrlo tvarde, poput bejzbolskih loptica. Prirodne su grudi svakako bolje( kako je Richie iskusan)!



Get your own Poll!



Pa - Pa

Post je objavljen 27.01.2007. u 19:55 sati.