Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

pomodnost i ja

Dragi moji i drage moje,

kao sto ste primjetili, pisem svake prestupne i ne da mi se izvlaciti neke teme iz glave, iz srca, iz zivota..niti imam vremena, niti imam zelje..

ALi tu i tamo zelja prevlada i dobijem inspiraciju, koja cesto brzo splasne, jer mi u tih 15 minuta telefon zazvoni milijon puta..kolegici bas hitno nesto treba..ili jednostavno dobijem stranku..a da ne pricam o hrpi papira koja se svakodnevno gomila na mom stolu,..

I danas odlucim uzeti malo vremena za sebe i za blog..procitam blogice dragih mi blogera, koje btw. i dalje ne mogu komentirati puknucumadheadbangburninmadnono i procitam nakon dugo vremena pocetnu stranu bloga..

I sablaznim se..

POsebno me u zicu pogodila tema oko plesa na stangi..ne znam autoricu, niti ju zelim znati, ali otkud joj pravo da ismijava nesto sto nikada nije probala..Tko joj garantira da joj se ples oko stange ne bi svidio kada bi se jednom zavrtila..

I ja sam bila kao vanzemaljac kada sam prvi put dosla u doticaj sa stangom..i ne, draga moja, ne skidam se pred muskarcima..ne jasim pred njima..ne zivim u uvjerenju da ce mi taj isti ples poboljsati sexualni zivot ili da cu uloviti 3 muskarca vise nego inace..niti plesem na stangi doma..i kada sam krenula na to, nije mi to bio cilj, a jos manje je bilo stvar neke pomodnosti..jer kada sam krenula na to, nitko nije ni znao sto je s-faktor..

Uostalom, ni danas se ne zna sto je to..i danas se misli da smo mi neke striptizete koje izucavaju zanat..nis mi ne izucavamo, niti smo striptizete..

I najmanje vremena provodimo na stangi..samo toliko da znas..stanga nam vise dodje kao ukras..tamo sam u prvom planu ja..a onda cijela moja s-obitelj..i ne, ja ti ne mogu, a i ne zelim objasniti kakvi se osjecaji kriju u meni i kakvi osjecaji izlaze na povrsinu u tim trenucima..i ne, ne zelim ti objasniti zasto imam puno vise samopouzdanja i zasto volim sve te cure kao svoju obitelj..ne, ja ti to necu objasniti, jer ne zelim..jer cemu objasnjavanje kada smo mi za vas ionako samo "moderne, pomodne blesace"..

I da, plesem..ne mislim pritom na ples oko stange kako kazes..jesam li i zato pomodna..Boze, pa ja bih trebala svake subote po spici hodati sa glavom do neba..jer od tolike pomodnosti nitko mi nije ravan..samo, onda cu morati obuci i tajice i cizme, te dugacku vestu..eh da..

I ples je moj zivot..

I samo da znas..u mom su zivotu 4 ljubavi..s-faktor, ples, odbojka i skijanje..i ne, necu ih rangirati jer sve volim podjednako..i vidi vraga sve je to pomodno..

No, ne da mi se vise zadrzavati na ovoj temi..

Svatko ima svoje misljenje..100 ljudi, 100 cudi..

No, dragi moji i drage moje..da ja nastavim dalje..

I tako sam odlucila sa Vama podjeliti neke lijepe trenutke koji su mi se dogodili u posljednje vrijeme..

- opet sam postala studentica..da, da..ali nisam upisala novi fax, samo sam nastavila dalje..i osjecam se kao neki outsider..sve mi je novo, drugacije..fax se totalno promijenio u ove 3 godine..strasno..

- upoznala sam nekoga..nije iz Zagreba..i bas zbog toga nisam nista htjela zapocinjati..ali..ali, rekao je da dolazi u Zagreb..kupit ce stan..pa cemo onda vidjeti sto ce i da li ce icega biti..

- napravila sam nesto sto nikada u zivotu vjerojatno ne bih napravila..ali u ovih godinu dana sam totalno ojacala i napravila sam taj jedan korak u poboljsanju svojega zivota..kontaktirala sam jednu osobu, koja bi mi mogla puno pomoci u zivotu..zivi bili pa vidjeli..

- pocela sam opet pricati s Etom..nakon godinu dana ne komuniciranja sjele smo na cugu i popricale..i ona i ja smo svjesne da nikada vise nista nece biti isto..ali, to ne znaci da ne mozemo probati uspostaviti kakav takav odnos..

- malo mi je falilo da jednoj osobi konacno priznam neke stvari..ali sam se ipak suzdrzala i odlucila sutjeti zauvijek..zalim malo..ali nije iskljuceno da se ipak necu izlajati..:)

- slijedeci tjedan mi je rodjendan..jos jedan u nizu..sto ocekujem?? Nista..zelim si samo zdravlje i to je sve..ako sam sa zdravljem na ti i sve druge stvari ce ici lakse..

- konacno sam napravila u zivotu nesto za sebe..prvi put nakon toliko godina..

- otkrila sam nova mjesta za izlazak..i lake city je daleko iza mene..nema me vise tamo..bila sam prije par tjedana i nije to bilo to..

- postala sam santa leda prema osobama koje su mi nekada u zivotu nesto znacile, a sada su mi samo usputni prolaznici..nema takvih puno, ali ih ima..i nije mi krivo..naucila sam da u zivotu vrijedi samo ona: "tko tebe kamenom, ti njega jos vecim"

- vec par mjeseci treniram jedan sport za kojeg sam mislila da sam totalni antitalent, a ispostavilo se da sam sve samo ne to..i dobro mi ide..i zadovoljna sam..

- kupila sam i novi auto

- bas sam danas gospodji majci rekla da sam si u zadnje vrijeme nekak ljepsa..to je subjektivno misljenje, ali bas me briga..tako se osjecam..mozda je to zato sto ne skidam osmijeh sa lica..ili zato sto sam malo zacepila gubicu kad je o hrani rijec, pa sam se opet nakon praznika vratila na staru tezinu..tko li ce znati..ali kao sto bi Christina Aguilera rekla "I'm beautiful, no matter what they say, words can't bring me down.."

- nazalost, izgubila sam kontakt s jednom meni jako dragom osobom..ne znam vise ni zasto je doslo do zahladjenja odnosa..niti zasto je svaka otisla na svoju stranu..nadam se da ce se ta osoba prepoznati i da ce se javiti..

I tako ima toga jos..ovo su samo kratke crte..moram vam reci da stvarno uzivam..poprilicno..samo da tako ostane do daljnjega..

Citamo se..


Post je objavljen 25.01.2007. u 14:18 sati.