Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malasuzy

Marketing

NEW POST ! !

Evo upravo sam pročitala jednu škantnu priču koja me je potaknula da napišem novi post. Ukratko ću vam ispričati o čemu se radi!
Djevojka od 16 godina je otputovala u Tursku s majkom i sestričnom, na odmor! Istu večer kada su stigle u Tursku otišle su obližnji kafić-disco pored hotela u kojem su odsjele. Čim su ušle u taj kafić, ugledale su zgodnog konobara koji je za šankom radio koktele. Pozvao ih je i dao im neki koktel govoreći da to ˝kuća časti˝. Cure su popile taj koktel i otišle na plesni podij. Jednoj je od tog koktela pozlilo i zaputila se prema wc-u, dok je druga plesala na drugom kraju. Kad je tako omamaljena pošla prema wc-u, osjećala je da će se onesvjestiti i vidjela je 2 muškarca koji idu prema njoj. Onesvjestila se. Kada se počela osvješćivati, nije joj bilo jasno gdje se nalazi ali kada je vidjela sestričnu bilo joj je lakše. Sve ju je bolilo, pogotovo u međunožju, nije bila svjesna što joj se dogodilo, niti se ičega sjećala. Kada je došla pred mamu onako sva raščupana i prljava, mama je vikala na nju ne znajući što se dogodilo, sestrična ju je opravdavala da su popile samo jednu čašu pića. Drugi dan ju je opet sve bolilo i nije joj bilo jasno što se dogodilo tu večer, jedva je čekala da dođe kući. Kada su došli kući otišla je kod doktora i on joj je rekao šokantnu vijest, DA JE SILOVANA! Djevojka je stvarno doživjela šok, mama joj je pomogla da se suoći sa stvarnošću i pomogla joj je nekako prebroditi to. Sva sreća nije ostala trudna i nije dobila nikakvu spolnu bolest. Ti muškarci su ostavili veliki trag u njezinom životu, veliki ožiljak koji nikada neće zacijeliti, izgubila je povjerenje u ljude, više ne izlazi osim s mamom i ljudima kojima vjeruje. Ponekad ima noćne more i sanja da joj je taj konobar u sobi.
Znam da većina vas neće pročitati ovaj post zato što je velik i neda vam se toliko čitati. Ali iz ovoga se može izvući jako dobra pouka, a to je da se ni konobarima ne može više vjerovati. Konobar je vjerojatno bio potkupljen a zbog njega je curi uništen cijeli život. A ti muškarci će uništiti život još mnogim curama koje ni ne zamišljaju da se to može dogoditi baš njima. S obzirom da se to dogodilo u Turskoj ne mora značiti da se može a i ne može desiti kod nas, uvijek, nažalost postoji mogućnost ljudi koji su gladni novca, bez obzira što će nekome uništiti tako život. Eto, svašta se danas događa i uništavaju se nažalost životi nevinih ljudi, pogotovo tako mladih djevojaka. Ti muškarci su joj oduzeli nešto što joj je bilo najsvetije. Eto raspisala sam se, oni koji žele, imaju volje i koji su zainteresirani neka pročitaju post do kraja.... a oni koji ga nisu ni pročitali neka ne ostavljaju komentare da je post predugačak, jer je ovaj put s razlogom dugačak!

Pozdrav svima i velika pusa!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 24.01.2007. u 13:58 sati.