Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inerko

Marketing

5 stvari koje niste znali o meni. Bar neki od vas.

Zgodna fora, moram reći... Dobro se netko sjetio.

1. Kapetan Ernest Tijan, moj pradjed, je prvi Hrvat koji je prošao kroz Magellanov prolaz. (imam u Kostreni i njegov dnevnik sa tog putovanja)
2. Kada sam se kao dječak išao upisati u glazbenu školu nije više bilo mjesta na gitari pa su me htjeli upisati na harmoniku. Ipak sam uspio uvjeriti roditelje (zapravo, grčevito sam se protivio tome, već tada u 2.-3. osnovne sam želio svirati električnu gitaru pa je dogovor bio da ću prvo upisati klasičnu. A harmonika... Nije baš bila blizu tog dogovora) da pričekamo iduću godinu (dok sam čekao iduću godinu sam išao na gitaru kod jedne mlade profesorice u prostorima Zagrebačkih mališana!). Ironično je što sam sad na kraju ipak počeo svirati harmoniku (usnu, doduše :0)
3. Kad spavam ne nosim ništa ispod piđame - tako mi je ugodnije. (dobro neki to već znaju; makar sad se malo brinem kad razmislim tko to zna, a tko ne)
4. Kao mali sam se želio baviti crtanjem. Zbog neizvjesnosti takve budućnosti, međutim, nikad nisam proganjao taj san te sam se ipak odlučio za računarstvo (iako imam ideju upariti to dvoje ako bude prilike).
5. Još danas imam 18 godina.

A iduće žrtve su - Me-n-talac, Bijesna Kokoš, Plavuša, The Skull, sdad. (Hrabren tebi nisam htio koncept bloga poremetit ;o)

Post je objavljen 22.01.2007. u 11:07 sati.