Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojzagvozd

Marketing

Nove stranice i linkovi, kao i vijest o tunelu

Odlučili smo postaviti nove linkove susjeda i to:IMOTSKE KRAJINE i IMOTSKOG kako bi mogli pratiti vijesti iz bližeg okruženja, a jer je Zagvozd uvijek pripadao Imotskoj krajini i u vjerskom pogledu Imotskom dekanatu.
Ovdje na lijevoj strani objavljujemo nove pjesme naše Julije Stapić Katić kao i na ZAGVOŽĐANIMA.Uveli smo i novu stranicu ŽUPE BIOKOVSKEgdje je naš Goran snimio nekoliko fotografija karakterističnih za ovo naistočnije mjesto zagvoške općine. Pozivamo i druge Župljane da nam pišu o Župi,a mi ćemo objaviti njihove priloge.Dok ovo pišemo još nitko se nije javio na javni poziv da kupi sliku naše Julije koja prikaziva djevojku kako veze grb Zagvozda.Julija je spremna dati dio sredstava od prodane slike najsiromašnijoj obitelji u Zagvozdu,zbog ovog humanog gesta uredništvo ovih naših stranica odlučilo se reklamirati prodaju ove slike.
Sa velikim smo veseljem primili vijest sa proslave 17.godina HDZ-a u Imotskom gdje je premijer dr.Ivo Sanader obećao da će se ove godine početi probijati tunel Sv.Ilija kroz Biokovo.Nadamo se da probijanje tunela neće biti odgođeno, kao bezbroj puta do sada.Te da ovaj govor nije premijerova predizborna retorika smišljena samo da dobije glasove birača, jer je inače Imotska krajina od osamostaljenja Hrvatske uvijek glasovala za ovu stranku pa građane ove Krajine nije potrebno dodatno "kupovati" nerealnim obećanjima. Ako je tunel doista potreban Makarskoj rivijeri, kao i Imotskoj krajini dobro je da se radi i izgradi,jer će generaciji iza nas osjetiti od toga korist kao i od auto ceste koja prolazi ovim krajem.
Budućnost opstanka stanovništva na ovim našim prostorima je i u tome kakvu infrastukturu imamo, jer je ona baza od koje sve polazi naprijed ili pak kotač vuče nazad u tmurnu prošlost kojom smo mi svjedoci- vječnog iseljavanja, pustošenja ovih krajeva. Nadamo se da su ovo istinite riječi našeg premijera, jer on je konačno NAŠ nakon toliko stoljeća tuđinske vlasti. Zato se iskreno nadamo da će suze radosnice poteći starcu Zagvožđaninu i Imoćaninu kad se otpucaju prve mine u Starome selu u Rastovcu ,te tako najave radosni i veseli početak sretne nam budućnosti
.


Post je objavljen 21.01.2007. u 19:58 sati.