Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

Hello :))

Već sam mislila da ništa danas od posta, ali evo... ipak jedan post :)
Nemam baš nešto za pisati... Dan je prošao dobro... Solidno. Ništa posebno.

Image Hosted by ImageShack.us

Umorna sam. Pokušavam se prilagoditi ovom dizanju u 6h, ali mi ne ide baš. Ful sam iscrpljena i umorna, ali unatoč tome uspijem održati dobru volju i uspijevam biti nasmiješena. Sretna sam. I nismo se čuli od subote, ali sam sretna. Znam da nema vremena. Nemam ni ja. Ali mi je lijepo znati da smo si ok. I makar mi ponekad tak treba njegovo društvo... izdržim, jer znam da ću ga vidjeti. Nije važno kad. Važno je da ću ga vidjeti...

Image Hosted by ImageShack.us

Eto, sad, pošto sam toliko dosadna... :) Samo ću staviti neki tekst iz jedne knjige, pa uživajte... ;)
Svima šaljem pusu... :*

Image Hosted by ImageShack.us

HORS - MELVIN BURGESS

Jeste li ikad spazili nekoga i odmah pomislili: Oh, da mi je biti ta osoba!? Poželjela sam izgledati poput nje, misliti poput nje, imati istu moć kao i ona...kužite? Ta cura- ništa joj nije bilo bitno. Sva pravila, sve one stvari koje radiš i koje ne radiš, manire, ama baš sve - ništa od toga svega nije imala. Ako joj se nešto nije sviđalo, jednostavno to nije ni radila. A ako je nešto radila to je bilo dobro. Nije morala reći ni molim ni hvala. Ničim je nije trebalo nuditi; sve je već bilo njezino. Bila je više svoja od bilo koga bilo kada i čim sam je spazila, znala sam da želim biti svoja isto toliko koliko i ona.
Nisam imala hrabrosti razgovarati s njom, ali miej bio velik užitak gledati je, znati da mogu postati isto takva, da je nekome to već pošlo za rukom.


Jednom sam vidjela jednu curu i svaki put kad to pročitam sjetim se nje... Ne znam zašto to sad spominjem... Bez razloga. Ali lijepi mi je odlomak... :)


Post je objavljen 16.01.2007. u 23:02 sati.