Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxslyd

Marketing

Štafeta goes on...

Dobila ja zadatak da napišem 5. stvari koje niste znali o meni. Razmišljam ja o tome,a moje ideje izgledaše ovako -----------------.Potpuni mrak. Vjerujte mi da se nisam mogla ničeg sjetit. Spas sam pronašla u frendici:

(preskočimo uvod)
Ja: Rina,sam ja čudna?
Ona: Da.
Ja: Po čemu?
Ona: Ne znam. Ma ti si sva sama po sebi čudna.
Ja: Dobro. Ajde mi onda reci 5 stvari po kojima sam ja čudna.

Ovo su stvari koje je nabrojala. Žalim,nisam baš raspoložena za ubacivanje duhovitih komentara i anegdota vezane uz neku od nabrojenih stvari. Dobit ćete samo činjenice.

1. Kradem pepeljare po kafićima.

2. Kažu mi da znam riječi od svih mogućih barem malo poznatijih pjesama svih mogućih žanrova,čak i od cajka. ida sam luda za glazbom. I da svaki put kad netko počen pjevat neku pjesmu ja počenm pjevat. I da kad mi neka pjesma uđe u uho da svih izludim. Ja se ne slažem,al ako ljudi tako kažu...

3. Jako volim arhitekturu i umjetnost općenito,u svim oblicima. Jedan od najdražih predmeta mi je likovna kultura. Sa svojih 16 godina ja doma imam zapisane,nacrtana,naslikane i kako već sve zamisli kako bi moja buduća kuća/stan trebala izgledat,i ideje za uređenje interijera. Arhitektura je bila jedna od opcija za faks,ali kao što napisah- BILA. Više nije.

4. Auto snova? Ford mustang,tzv. "Detroit muscle". Prejeben auto. Model Mach1 iz 1972.

5. *izbrisano* Ovo sam izbrisala,nadam se,prije nego što je netko pročitao. Napisat ću neku drugu stvar,samo da se sjetim.

Image Hosted by ImageShack.us

Lidija ide spavat. LAku noć ljudi.

Post je objavljen 16.01.2007. u 22:38 sati.