Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeyourmind13

Marketing

Back to school...And back to happy life =)

Hello...Evo meee...Ja sam bila u Grazu, u Austriji, i bilo je super! Grad je ogroman, ima tamo cudnih ljudi...Hmm da, ali ZBILJA čudnih. Ima tamo muskih koji se nasminkani setaju po gradu, i muskih koji nose roze hlace, i dvije cure koje su isto ali bas isto bile obucene, pa onda...Ma, ima zbilja svega u Grazu. A ja sam bila u shoopingu weeee!!! Bome sam svega kupila tamo lol. I takoc...Skola je pocela, sad opet sve po starom. Meni i best frendici sam kupila dva lancica onako srce pa na pola i pise Forever...Cakanooo... Ma kako sam ja mislila da je kao ono ajme meni opet skola i sve to, ipak mi je drago, opet vidim ljude koje nisam dugo vidjela. Ma u skoli je fora na neki nacin ako iskljucimo one ispite i sve u tom smislu hehe. Inace, kao sta sam rekla, ja cu objavit spotice. Ima isto glasova za Green Day i Cascadu pa cu staviti oba dva.

Green Day-Time Of Your Life



It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life...

I tako dalje...Ma ja obozavam tu pjesmu! =)

Cascada-Everytime We Touch



Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so
I can't let you go.
Want you in my life...

Ajme ja i ovu pjesmu obozavam...A ove rijeci se na neki nacin poklapaju samnom...Hmm da uglavnom, neznam sta da vam jos kazem...Ma nemam pojma...Zivot je lud! Ali to vec znate i sami tako da...Ma da, never mind. Ok, odoh ja pomalo... A mozda da jos nes napisem...Hmmm....

Image Hosted by ImageShack.us
Ah da... Imam blog sa bannerima! Ja ih radim i BESPALTNO je tako da odite tu i narucite si ih ako ocete, ali procitajte i onu u boxu...Ma uglavnom... Samo zelim jos jednom rec nesto nekim osobama koje mijesaju svoj nos tamo di im nije mjesto: To sta ja i Ely imamo lancice za best frendice, sta vas to briga? I to ako vi nemozete nac prave prijatelje to je vas problem, ne petljajte se u MOJE prijateljstvo jer to NIJE vasa briga, ok? Neznam dal ce ta osoba to procitat, ali dobro...Vojim vas, KISS!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 16.01.2007. u 18:45 sati.