Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

hay

neš mi nije bilo uredu s blogom pa nisam baš pisala...inaće... čujem da nas ukidaju...mislim naše "nepoželjne blogove" toliko o "slobodi govora". Ne razumijem ovu državu... sloboda govora... sorry ali nigdje ne piše da je proana zakonom zabranjena...kaj sad ni an djetu nesmijem? ono 3 kile, 3 godine zatvora? JESAM LI JA KRIVA AKO SE DRUGI POVODE ZA MOJIM ŽIVOTOM?!?!? Ako si netko želi priuštiti taj život i tu bol samo nek da...vjerovatno je najgluplja osoba na svijetu. Mislim gledajte... valjda su ljudi dovoljno pametni da znaju dali su bolesni ili nisu....to se nemože stvorit...to ili imaš ili nemaš... i ne razumijem ljude koji im je KURAC, da prosite.
Gle onak... boli me briga ak ti kćer umre od anoreksije...pa nisam joj ja kriva!!! ja nemam JEBENU ANOREKSIJU....kad ju budem imala bit ću ili mrtva ili u bolnici.Trenutačno sam prosječna cura koja šeta po cesti...da...prosječna...ni anoreksična niti debela.I kaj sad ak želim skinuti kile.... JEBOTE PAS ko da nitko nikada nije išao na djetu. DA SAM NAPISALA DA ŽELIM IMATI 37 KG TO BI BILO SICK ALI 47 NA 167 JE ISTO KO I FANI STIPKOVIĆ KOJA JE NA 173CM 53 KG!!!!! u čemu je jebeni problem?????

AJDE SAMO DA ČUJEM U LEMU JE PROBLEM? oprostite gospodo jesam li ja ovdje negdje napisala..
"drage male (POVODLJIVE) djevojčice ako želite biti popularne i kul molimo vas da se počnete izgladnjivati jer ćete tako imati i bolje ocjene i bolje dečke, i cice i guzicu i bit čete pbogate...ajde brzo..tko kaže ne upucat ću ga" ne nisam... čak nigdje ni ne spominjem djete...ovo je normalni JEBENI BLOG KOJI PIŠE JEDNA BIVŠA BULIMIČARKA!!!!

I DABOG DA SVI VI KOJI SERETE DOBIJETE ANOREKSIJU PA DA VIDITE KAKO JE TO!!!!!!

ETO...DABOG DA VIDJELI!!! JER NEZNATE.....



leptirice volim vas...ovo nije bilo vama namjenjeno

Post je objavljen 16.01.2007. u 18:54 sati.