Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

ISTINA O LOPOVU SANADERU TEK NAKON 3 GODINE NAŠEG BLOGA!!!


ETO, KONAČNO SE I TO DOGADJA NAKON TRI GODINE OTKAD SAM ZAPOČEO ISTINU O SMRADU,GADU, LAŽOVU, PREVRANTU,LOPOVU I KRADLJIOVCU SANADERU, TOJ SELJAČINI
IZ DUGOBABA KOJI NAS FORSIRANO VODI U NOVU OKUPACIJU POD EUROPSKOM UNIJOM, S JOCOM V. (JADRANKOM KOSOR) - 100% SRPKINJOM , ČIJI JE BIOLOŠKI OTAC NAVODNO PROTA DAKIĆ (ZATO JE DARINKO KOSR NE PRIZNAJE I ZATO SE, IZMEDJU INIH PRELJUBA, RASTAVIO OD MAJKE KOSORICE)...
KAO I CIGANIN MESIĆ....

NACIONAL:

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ IZ INNSBRUCKA I BEČA

Sanaderovi austrijski posloviPREMIJER Sanader je u Austriji bio suvlasnik dviju tvrtki s minimalnim početnim kapitalom, od kojih je jedna ugašena 1992., a druga 2001.

Sveučilišna malonogometna ekipa u Innsbrucku: Sanader je zahvaljujući nogometnoj vještini stekao i neka poslovna poznanstva.
Doista je upitno kako je Ivo Sanader stekao svoje sadašnje bogatstvo. Premda aktualni premijer tvrdi da je bio uspješan poslovni čovjek u Austriji, čini se da to ne odgovara stvarnom činjeničnom stanju. Puna istina glasi: Sanader je bio suvlasnik dvije tvrtke koje su osnovane najmanjim početnim kapitalom od kojih je jedna ugašena za manje od tri godine, dok je druga bila nešto dugotrajnija.

Prva firma zvala se KCBS Bau-und Planungs-gessellschaft m.b.H., osnovana je 28. studenoga 1989., a likvidirana već 27. ožujka 1992., i to prema sudskoj presudi “zbog nedostatka imovine”. Naziv druge tvrtke bio je WAPAGG-Handelsweren-Vertriebs-Gessellschaft m.b.H., koja je osnovana 23. svibnja 1986., a ugašena 31. kolovoza 2001. Ivo Sanader prvi put je otišao u Austriju 1978., neposredno nakon vjenčanja sa suprugom Mirjanom. Mladi bračni par živio je u Innsbrucku, gdje su pohađali tamošnje sveučilište, na kojemu je Sanader diplomirao 1982. godine. U tom periodu živjeli su skromno, a sadašnji premijer honorarno je povremeno izvještavao za Sportske novosti, da bi kasnije upoznao Hansa Meyera, vlasnika press agencije.

Kada se radi o Meyer-pressu, Sanader je bio neka vrsta agenta, koji je nekoliko puta godišnje u redakciju Starta donosio fotografije razgolićenih modela od kojih su neke završavale na duplerici. Zapamćen je kao elegantan i kulturan, ali u ovim transakcijama nije bilo puno novca. Tih godina Vjesnikova press agencija, plaćala je za fotografije pin-up modela poznatim agencijama Sipa i Gama oko 3000 dolara godišnje. Meyer press je dobivao manje budući da je surađivao isključivo sa Startom u kojem bi godišnje objavio svega desetak duplerica, a tu i tamo bi fotografije uspjeli prodati i još u nekim republikama SFRJ. Sanaderu je pripao tek dio ovog iznosa.



Post je objavljen 16.01.2007. u 18:18 sati.