Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninanebuninazemlji

Marketing

FOTKE




Volim se slikati. I to ne krijem. Naročito onako malo slobodnije...ili više, kako se uzme.
Nekada mi samo dođe ideja koju jednostavno moram realizirati. Nekada od ideje do realizacije stjecajem okolnosti protekne nešto vremena (dok se ne stvore uvjeti). Tada moram osobito paziti da ne zaboravim što sam smislila. Nekada zaboravim pa od svega ništa, a nekada me prođe volja pa opet od svega ništa.
U najboljoj varijanti, dakle kada zamišljeno i realiziram, nastane hrpa varijacija na temu. Moje kritičko oko tada stupa u akciju i izabere svega nekolicinu. Ostatak bude izbrisan.
S obzirom na to da fotke nemaju svrhu ako ih nitko ne vidi, red je da ih nekome pokažem. Ovakve malo slobodnije (ili više, kako se uzme) ne mogu slati rodbini i prijateljima. Zato ih stavljam u zaključane galerije na poznatoj nam Smokvi i kada sam dobre volje, nekome koji me na neki način otopi, darujem ključić.
Svi moji virtualni udvarači koji su imali tu čast vidjeti moje zaključane fotke, puni su komplimenata. No ja sam po prirodi oprezna ženska i sve to shvaćam s rezervom...jer ipak imaju samo jedan cilj smijeh
Neki mi čak kavalirski žele olakšati trud pa se staviti u ulogu fotografa cerek
I tako ja na svojim fotkama živim nekakav nestvaran, magičan život, tako različit od onoga na koji sam navikla...


mah



Post je objavljen 16.01.2007. u 12:54 sati.