Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

Ples sa zvijezdama

Hm, da..i opet se pokazalo kako je na nasoj televiziji sve namjesteno..ispali su moji favoriti..Ustvari, moj favorit..Nije me se dojmila previse Maja Suput, ona je ionak sva vrckava, onak poletna, djetinjasta..odusevio me njezin partner..

Kako decko plese..ajme meni..

Da, da..ponasam se ko siparica..no, nije istina..ples je moja ogromna ljubav..i plesem otkad znam za sebe..sto balet, sto jazz dance, sto klasicne i latinoamericke plesove..ali plesem..

Cim cujem neki dobar ritam, eto mene na nogama..pa makar se samo drmala u ritmu muzike za ples..

kao klinku mama me tjerala na balet..da bih se naucila lijepo i ravno drzati..nije joj bas uspjelo..nit se ravno drzim, a bome se ni ne zamaram s time..nakon 2 godine skakanja po kazalisnim daskama, puko mi je film i jednostavno sam priopcila mojim "nadredjenima" da ja ne zelim ici vise tamo, jer sam uvijek gladna winkyes

Prihvatili su moje zelje i nisam nikada vise otisla na trening..no, par godina nakon toga copila me manija jazz dance-a..ja sam morala ici na to..i isla sam..imala sam najboljeg profesora..boljeg nisam mogla pozeljeti..ali uz odbojku, nisam stizala jos i ples..

Ali onda mi je puhnulo u glavu da bih se trebala okusati u klasicnim plesovima..i tu sam se nasla..obozavala sam ici na treninge..isprobavati nove korake, novu muziku..obozavala..ali opet, nakon nekog vremena morala sam odustati, jer moja koljena vise nisu mogla..A i odbojka je opet bila ispred plesa..blesava ja..

I danas mi je zao sto nisam bila upornija..zao mi je, jer je ples moja svakodnevnica..ples je ono u cemu uzivam..ples je ono kroz sto mogu pokazati svoje emocije..ples je ono sto me ispunjava..

I gledajuci ovaj show, vratila sam se u proslost i prisjetila se najljepsih trenutaka u mom zivotu..i opet sam dobila zelju vratiti se na staro..ali pitanje je da li bi sve bilo kao ranije..

No, da se ja vratim na show..razocarana sam..ustvari to nije prava rijec za opisati sto sam osjecala u subotu kada sam vidjela da su M&I ispali..nemam nista protiv Renea, niti protiv njegove partnerice..ali mislimd a su nezasluzeno usli u finale..

Zalosno je sto se to dogodilo najvjerojatnije zato da u finalu ne bi bilo problema, buduci da su 2 para bila izjednacena..pa su isli linijom manjeg otpora..neka prije ispadnu jedni..pa nece biti problema..

Zalosno..stvarno zalosno..

I od ovak lijepog showa su napravili sprdacinu..tipicno za nasu nacionalnu televiziju, tipicno za nas opcenito..iz svega lijepoga, napravimo sranje..

i sigurno necu gledati finale..nece biti uzbudljivo..a i nemam zasto gledati..Po meni su M&I pobjednici..a ostalima..sretno im bilo..

M&I Jive

Post je objavljen 15.01.2007. u 09:58 sati.