Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vicioustongues

Marketing

Štafeta iliti lanac ili što već

Štafeta je stigla i do nas...
Ja sam nekako prva sjela za komp od ostatka ekipe...valjda će i oni napisat nešto.
Ne znam hoću li napisati nešt smisleno al ajde.

Prva stvar

Kad sam imala pet godina napravila sam svoj prvi samoubilački pohod...ali nisam uspjela kao što vidite...
Vozila sam se na ringišpilu i u jednom trenutku odlučila vidjeti kako je to kad skočiš s jurećeg ringišpila...čovjek koji je bio vlasnik toga skoro je doživio srčani i uspio me uhvatiti...ne sjećam se što je dalje bilo...otad me više nikad nisu puštali na ringišpile.

Druga stvar

S pet godina sam i pobjegla nekoj baki koja nas je čuvala...Malo sam lutala ulicama, igrala se s djecom iz drugih kvartova i navečer vratila doma....Nisam dobila batina i slično jer su moji bili presretni što sam uopće živa.

Treća stvar

Moj brat je ''kriv'' i zato što ja volim čitat knjige, on je bio taj koji me prvi put odveo u knjižnicu i uveo u svijet knjiga...Prva knjiga koju sam pročitala bila je Pet prijatelja...i sve dijelove sam čitala ni sama ne znam koliko puta...I ''kriv'' je jer me živcirao s U2 puštajući ih toliko glasno da sam ja savršeno dobro čula u susjednoj sobi što svira...I njih sam počela slušati zahvaljujući njemu...Sve u svemu, osoba koja je ostavila utjecaj na mene...na neki način...

Četvrta stvar

Toliko sam puta mijenjala boju kose i frizure da više ni sama ne znam koje boje nisam bila...i crvena i ljubičasta i plava i smeđa i narančasta i obrijana glava i irokezica i kratka kosa sve moguće varijacije i poluduga...jedino nikad nisam imala dugu kosu...i sad puštam...da vidim koliko ću izdržat.

Peta stvar

Obožavam gledat filmove...volim ići u kino...iako se ne sjećam kad sam zadnji put bila...

Šesta stvar

Nikad nisam mislila da ću studirati to što sada studiram...I nekad me to stvarno ubija u pojam...Volim maštat da ću dobit na lotu i imati para da si financiram ono što me uistinu zanima ...Ali sam isto tako realna i znam da se to ipak neće dogoditi što dovodi na kraju do rezignacije i pada motivacije da uopće učim išta.

Sedma stvar

Volim piti pivo i rijetko kad sam trijezna...Postajem alkoholičar...Ako želite piti sa mnom , ja sam uvijek za pijanke...Samo recite kada i gdje. Znam, nije to dobro. Jebiga...Prvi put sam se napila sa 14 godina u svatovima u kojima sam bila s tetom i tetkom i sestričnama. Bilo je burno sutradan kao što to inače biva. Nakon toga nisam pila alkohol do drugog srednje...a onda je krenulo...votka...votka i votka...sad više ne mogu smislit votku...samo pivo i vino ...eh, da

Osma i posljednja

Mnogi me smataju u najmanju ruku čudnom...Ali to ja nimalo nisam...Možda bih čak i htjela da jesam, ali nisam. Ja sam samo ja...tvrdoglava, ironična i sarkastična. Možda čak i mrvicu povučena, ali i to je upitno. Kontradiktorna sama sebi. To sigurno.Osoba koja mrzi matematiku i voli putovanja.Ona koja želi ići ponovno u Firenzu, grad njenih snova...
I na mnoga druga mjesta...popis bi bio poduži...Ona koja je zaljubljena u Alpe i u jedno malo mjestašce koje joj se uvuklo pod kožu kad je prvi put nogom kročila u njega.
Osoba koja voli crnu i crvenu boju i možda čak i zelenu...i koja je obožava glas brian molka...
E, da...

A sada predajem štafetu


anđelu dobrog naboja
toris


ISIS




Post je objavljen 13.01.2007. u 16:03 sati.