Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princez

Marketing

Napokon....

...evo i mene...., zapravo... tu sam ja cijelo vrijeme..., ali mi je nešto ponestalo vremena ili bolje reći volje za pisanje.....!!!

Nekada se ne događa ništa... pa u tom sivilu dosade čovjeku se i ne da pisati..., a nekada... kao u posljednje vrijeme... od jako puno događanja, obveza... čovjek jednostavno ne stigne...., e to se je meni dogodilo.....!!!

Princeza je super.... raste... puno, puno priča... pleše..., smiješno trći...., veseli se kazalištu, crtićima..., veseli se svemu.....!!! Čini mi se da nema toga što ne voli ili što joj je mrsko....!!! Malo je bila bolešljiva u zadnje vrijeme...., ali sada je dobro....!!! Ne nosi više pelene preko dana.... već gačice, kao veeeeeeeelika cura.....!!!! Jedno vrijeme nije nosila pelene ni po noći ..., ali se razbolila, pa smo ih morali vratiti....no I da naravno...., još uvijek siki....yes
Za dedu i nanu... kaže da su na nebu....!!!! Dede se sjeća sa osmjehom..., ali nanu ne pamti....!!

Ja sam još uvijek u pogonu....!!! Trenutno sam na godišnjem i ne znam kako ću se vratiti tamo....!!! Bolesna sam od toga....!! Uniištava me to puno više psihički nego fizički.....!!! Šaljem nemilosrdno zamolbe .., ali ni ne odgovore mi na njih....no
Suprug je ostao bez posla..., odjel u kojem je radio zatvorio se pa mu nisu produžili ugovor, tako da smo ostali na mojoj plaći...., a meni je muka ići tamo....!!! Znam da bi mi neki drugi posao to sve promjenio....!!! Ponekad se osjećam kao lijena osoba, jer ne mogu zamisliti otići u pogon među te ljude..., ali znam da nije stvar u ljenosti i znam da imam neki posao koji bi mi bio primjeren, sve bi bilo drugačije pa pomisao na činjenicu da moram ići raditi i ne bi mi bila tako mrska.....!!!!

U braku je puno bolje...., još uvijek ima trzavica, ali u kojem braku nema....???!!! Pristajem na takav brak do kraja života samo da nema laganja, vranja, muljanja i sličnih pojava...yes!!!!

Božić je bio krasan... imali smo prekrasan bor... nordijsku jelu.... zauzela je skoro cijelu dnevnu sobu...(pretjerujem...rolleyes)!!! Sve je bilo savršeno, osim što su mi strašno falili mama i tata....!!! Užasno mi fale.... čak sam ponekad strašno ljuta na njih što su tako mladi i tako brzo otišli..., ostavili nas totalno nespremne, začuđene.... bez njihove pomoći, koja bi ponekad toliko dobro došla....!!!

Baš sam se jako raspisala..., tko bi rekao.....mah

Pusu vam šaljem veeeeeliku....yes

Post je objavljen 10.01.2007. u 10:14 sati.