Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zjd

Marketing

NOVA GODINA

Pozdravljam...

Htjela sam vam se prije javiti al tek sam sad došla sebi od ovih pijanki zadnjih nekoliko tjedana, krenula sam pit u petak 22.12 prošle godine (kako je to fora, ono što je bilo prije samo deset dana bilo je prošle godine) i evo stala sam ovu sad subotu (mislim na nedjelju ujutro). I tako bilo mi je super, bar su super bili oni djelovi kojih se sjećam, al jebiga...
30.12 ostavio me onaj idiot s kojim sam se bila dogovorila za jedan romantičan doček nove godine, pa naravno čim je spomenuo romantičan mogla sam znati da nešto nije uredu, uglavnom sam saznala da je našao sebi neku plavušicu (molim da se ne uvrijede sve cure koje imaju plavu kosu nisu one sve takve). Frendice rezervirale u jednom kafiću, zvale su i mene ali ja sam tada još uvijek vjerovala da ću bit sa njim a kad me ostavio više nije bilo mjesta u tom kafiću. Još jednom jebiga.

I tako ja oko šest poslije podne izađem na jednu kavicu ja u kafić a ono nema kave, još jednom jebiga, al uzmem ja jedan sok (neću reklamirat), kad nisam ni pet minuta sjedila kad uđe u kafić skupina momaka, vidim nisu domaći jer bi ih znala bar iz viđenja, i hoće me častit pićem ali pod uvjetom da uzmem alkohol, vidim ja momci dobri, već malo popili savršeno društvo za ubit tugu. i tako ja uzmem jednu vodku, pa još jednu vodku, pa jednu duplui vodku, pa još jednu duplu vodku, kad u to sedam sati i nekih 15 minuta i ja njima kažem da moram ići ali da ću se brzo vratiti. Momci hoće garanciju da ću se vratit i ja im, nećete vjerovat ostavim mobitel.
Odem ja već pomalo pijana kući spremim se, znate ono suknjica, košuljica, zurkica, šminka i mislim da obujem cipele s malo višom petom kad ono u njima ne mogu ni metra prohodat i tako ja odustanem od tih cipelica, obujem svoje čizmice potpuno ravne i zaputim se prema gradu. Naravno društvo je još uvijek tu a ja naručim jednu mineralnu vodu da bar malo dođem sebi, nisam otpila ni pola boce vode kad jedan od njih dođe, prospe mi vodu i donese vodku. I tako ja nastavim sa njima i zadnje čega se sjećam je da smo izašli vani, pogledali vatromet, popili neki šampanjac i vratili se u kafić. Poslije toga sve mi je u nekoj magli, jedino me konobari zajebavaju da me je jedan od njih zamalo ..... na šanku. Mislim da znate na šta mislim!!! Imena neću spominjat nebi bilo fer od mene, ali ako neki od njih ovo bude čitao prepoznat će se!!!

Pozdrav svima koji su bili samnom u Oscaru na dočeku Nove godine!!!

Vaša ja

Post je objavljen 09.01.2007. u 18:46 sati.