Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinawrapche

Marketing

Guitar world

Moja gitara!!

Baš mi je slatka jer fakat obožavam zvuk akustične gitare čak i više od električne.. Ovih dana vježbam pjesme Sugar, Hypnotize, Roulette, Lost in Hollywood i Lonely day (System mi super zvuči na akustičnoj, koliko god to zvučalo nevjerojatno), i Motore, Behind blue eyes, Fear of the dark i nešto malo Nothing else matters, Smoke on the water, Nobody's home… Nirvanu je full teško i do sad znam samo solo iz Smells like teen spirit, All apologies, Plateau, Come as you are i Sliver… Al tok sam naučila još davno i odustala od ostalih njihovih pjesama jer mi je to malo previše za sad.zujo
Inače, odlučih si kupit gitaru jer imah nešto ušteđevina pa mislih da mi je to mnogo pametno.. Sad barem neću sliniti za svačijom gitarom kad ih vidim na ulici. Sad ću sliniti samo za dugokosim likom koji ju fura!! Hm… uglavnom..
Baš sam se ufurala u to i neće me nikad proći volja ak do sad nije tak da ću se valjda dobro ispraxati jednog dana.
NO PAIN, NO GAIN!!thumbup

Moje cure isto sviraju. Ivana ima gitaru već par godina, onda ju je nabavila Petra a kasnije i Rea i ja i to na isti dan i to mi je prezakon kaj ih sve imamo!! Nisam se nigdje stigla upisati na satove pa učim sama uz Guitar pro5, al ću prvom prilikom ići učiti negdje.
Inače obožavam bubnjeve al mi se to čini nemogućim naučiti i bass.
Fakat uživam svirati i mislim da više ne bih mogla živjeti bez nje!! To je ovisnost!!!! eek

Isto kao i ovi smajlići.. Baš su slatki.. i ovaj-rolleyes i ovaj-smijeh i ovaj-zijev al i ovaj-greedy a gle tek ovog-kiss !! A JADNA!! Uglavnom..
Bok, ja sam Marina i ovisnik sam o smajlićima.. Nije smiješno!! Al fakat, slika govori tisuću riječi. A oni baš mogu pokazati kak se osjećam, kao naprimjer ovaj:lud

Hehe..
Smile, c ya!!mah


Post je objavljen 09.01.2007. u 17:07 sati.