Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leosworld

Marketing

Bok

Evo me opet. Jučer sam bio dugo kod sestrične. Gledali smo 2. Mogu vam reći prvi je bio hororac "put bez povratka 3". FIlm nije baš strašan, istina malo gadnih scena. Stavit ću vam najavu, pa ako želite posudite ga (Zanimljiv je)eek.



Film vam se radi o sudbini, ženska predvidi da će na vlaku smrti umrijeti. I pobjegne od njega. Svi koji su ostali su umrli. U jedinici i dvojci lik predvidi da će se avion srušiti, a u dvojici da će na autocesti kolci pasti, i oni to izbjegnu. A u sva tri filma je poanta ista. (3.) Ženska predvidi da će se vlak smrti srušiti, pa ga izbjegne, a u viziji svi umru. I kako su izbjegli oni svejedno moraju umrijeti (sudbina). U lunoparku su se slikali, a svaka fotografija označava kako će umrijeti. I oni umiru po redu kako je ona predvidila da će na vlaku smrti umrijeti. Kraj vam neću reći. Sami pogledajte. Ja sam gledao 2. i 3. nastavak.eekeek

P.S. Svi umru na način koji se može zapravo desiti. MIslim da više nećete ići u vlak smrti i solarij itd.rofl

2. film je bio ATL (Atlanta). To vam se neće svidjeti vjerovatno, ali meni je film bio odličan. Radi se o crncima. Ajde đenja sada.

Post je objavljen 09.01.2007. u 14:12 sati.