Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

Dobro jutro...

Da, tek sam se sada probudila... i nešto me steže oko srca kad se sjetim svega...

Image Hosted by ImageShack.us

Ali odlučila sam! Ja nisam takva osoba kakva sam bila u subotu i ja to dobro znam...jako dobro... i ja se ne dam! Niti ne znam kako i kad mi se to sve desilo... to da sam ja njega toliko zavoljela... pa to je nemoguće... on nije bio niti upola toliko u mom životu koliko drugi zbog kojeg sam plakala... i ne kužim kako sam ga tako zavoljela... ne kužim jednostavno...
I, da, odlučila sam... Čvrsto sam odlučila! Ne želim si to više dopuštati... pred njim više ne pokazujem ništa! Ne pokazujem više nikakve osjećaje jer znam da njemu nije stalo... ne toliko koliko je meni stalo, a meni je previše stalo. I neću ga više zvati. Niti mu slati poruke. Ništa. Ako se on meni javi, sve ok, možemo mi još popričati, ali ja mu se neću javljati, nisam mu se od subote i niti mu se neću. Moram pokazati da sam čvrsta osoba.

Image Hosted by ImageShack.us

Jednog dana, kad skupim hrabrosti, samo ću mu reći da ne želim više pričati s njim. Zato jer to tako treba biti. To je jedini način!
I sad sam sretna... Sretna sam jer sam sama sebi pokazala da mogu biti čvrsta osoba... I to me čini sretnom... I znam da je dugi ovaj put kojim sam odlučila krenuti... dug i težak put... i znam da će biti svega... ali spremna sam... i jaka... i sretna...



Želim zahvaliti svima koji su mi podrška... Svima koji su mi napisali tako lijepe riječi ispod ovog posta prije... Puno vam hvala. Puno vas volim... :*)


Post je objavljen 08.01.2007. u 13:02 sati.