Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itisallinmyhead

Marketing

Hearts on fire, hearts on fire, burning, burnig with desire... :)

(Hammerfall thumbup)

Oj, ljudi moji! Kaj da vam velim? Hmm...novosti....Imam novi mob...i novi friz.... smijeh
A neke velike novosti baš i nemam za prepričavat...
....svaki dan vani, uglavnom u Ziheru (dobro, to nije novost) s Anchie (Anom Capan/Capom/Capanicom/susjedom) wave ...ma cura je legenda! Ko klinke smo se družile i uvijek smo razred do razreda....al neko vrijeme uopće nismo komunicirale....ko bi rekao da ćemo se opet tak skompat...! Ono, stvarno o svemu mogu razgovarat s njom! Imamo sličan ukus, puuuno tog zajedničkog....od nekih najbanalnijih stvari...ni same nismo vjerovale! Stvarno mi je drago kaj smo opet postale dobre! kiss
Eto, obećala sam mali dio o tebi, hehehe!

Kad sam već kod tih tema...
Jučer je bilo baš ludo vani... party cool upoznala simpa ljude, bila većina iz moje ekipe vani, fafala, zajebavala se s dečkima (dobro, neki su pretjerali, looool), plesala, zabrijala s baš simpa likom naughty, ali i postala svjena nečeg šta me je zbediralo na trenutak...al nije dugo trajalo zahvaljujući par osoba cerek...HVALA.

Eto, da se sad ne raspisujem, idem se izležavat uz Hammerfall (Hearts on fire, hearts on fire... lud) - podsjeća me na Novu. BTW, ak frend spasi stvar i pošalje mi, objavim neke slikice!

...i za kraj pozdrav nekim osobama:
Anchie (već spomenutoj), Maši thumbup, Rudlavoj (koju stvarno dugo nisam vidjela i koja mi je bila preslatka jučer), Bojanu (Madžarcu), Pajiću starijem mah lud, Čohanu smijeh, Sanjici (nadam se da ću je napokon upoznat), Mirti (koja mi je bila baš cute jučer smijeh)...ajd to je sve za danas!
Vidimo se večeras u Ziheru!
Pozz cool

Post je objavljen 06.01.2007. u 11:24 sati.