Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricezadjecu

Marketing

Vuk i tri debela praščića

Sad kad Vuka znate, vratimo se malo u vremena dok je još bio živ i koliko toliko normalan... Imao je 23 kad se vratio kući sa faksa i svi su ga radosno dočekali. U selu je bilo pjesme i veselja, napravili su party na gumnu, gdje je uočio neku ljepuškastu, onako fino razvijenu Kozu. Imala je vime kakvo nikad do sad nije vidio i odmah se u nju i zaljubio...
Naravno, Vuk je bio svjestan da nije jedini pijetao u selu, bio je još jedan Pijetao dvije ulice dalje. S tom misli krenuo je prema Kozi, ali baš u trenutku kad je kročio pred nju, odgurnuše ga tri debela praščića Hinko, Dinko i Vinko. Vuk je pao sa strane, a Koza se nasmijala: "Ha, u praćku, jesi smotan!", te se okrenula praščićima i počela se žvalit s njima. Svi su se počeli smijat Vuku pa je otišao kući. Tamo je zapalio šit kako bi smislio neku boleštinu za osvetit se praščićima. Ali kako je šit bio loš samo ga je hvatala paranoja da će mu netko upast u kuću i naguzit ga.

Na drugoj strani sela već se lagano približavao kraj fešti pa je praščić Hinko odlučio otići doma nakon što se provaljao s Kozom u sijenu. Putem je pjevušio neki narodnjak kad je pred njega iskočilo nešto gologuzo i počelo trčati za njim. Hinko su usrao od straha i tako usran nije mogao brzo trčati, ali više ni gologuzom biću nije bio interesantan pa je odustalo od lova. Hinko je htjeo oprat dupe ali se sjetio da nije uključio bojler, pa je na putu do doma svratio do jarana Dinka... Kad mu je upao u kuću nemilo se iznenadi... U kuhinji je Dinko navlačio Kozu za sisu i štrcao se njenim mlijekom!
"E nećeš svinjo!" vikne Hinko, dograbi puškomitraljez i počne rešetati Dinka. U tom trenutku je u kuću uletio Vinko i sjekirom zamlatio Hinka. Kad je skužio što se dogodilo srce ga je strefilo od tuge.

Kad je Vuk sutradan saznao da su praščići pobijeni, poludio je i pobjegao živjeti u šumu. A Koza?... Koza je jako voljela praščiće pa je napravila od njih čvarke i kobase...


Evo još jedna interesantna priča o praščićima:




Post je objavljen 04.01.2007. u 21:02 sati.