Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubuleje

Marketing

UMESTO ČESTITKE (REZIME)



Došao je kraj još jednog leta gospodnjeg, ovog puta 2006., pa se na kraju treba ukratko osvrnuti da vidimo šta nam se zapravo dogodilo. Godina ko godina donela nam je dosta toga, kako dobrog tako i lošeg, a mi kao i svaki pravi optimisti trudićemo se da upamtimo samo ono što je bilo lepo. Početak je svakako obeležilo venčanje drage nam Teodore (Bubarke) i Tigra (koji je u međuvremenu postao Bepko), što nas je sve veoma obradovalo, mada je to ostavilo trajne posledice na njih jer se ponašaju kao drogirani (zlobnici tvrde da je to ljubav). Kakao posle sunce dođe kiša, i obrnuto, uskoro posle toga se dogodilo neizbežno da se jedna Bubuleja preselila u večna lovišta. Ovo je još jedna prilika da se setimo Ćaleta i odamo mu počast.

Da ne bih dalje baš sve nabrajao (do duše ne mogu se svega ni setiti) bilo je u ovoj odlazećoj godini još dosta toga: bilo je još brakova i svadbi koje smo posetili (Zara i STR Gaga), zaljubljivanja (Butcher i Sonja, Ćalo i Ceca, Bonkača i ???), poslovnih uspeha i padova, odlazaka na letovanja i studijska putovanja (neko je bio u SAD-u, Grčkoj, neko prvi put u pustoj Turskoj, u Vincima a boga mi su neki ostali i kod kuće), neko se obogatio na kladionici a neko malo manje na kvizu, neko je odlučio da se ženi i podari nam još jednu Bubuleju (Butcher i Sonja), nekome se snimao film (u kojem se na žalost ipak nećemo pojaviti), bilo je dosta svirki koje smo posetili (a na nekima se i istakli i isekli), počeli smo živeti u novoj državi SRBIJI (na našu veliku radost ukinuli su tu monstruozno tvorevinu SCG), dobili smo novi Ustav (doduše ne baš onakav kakav smo želeli), naši sportaši su nas u još nekoliko navrata obradovali (vaterpolisti, odbojkašice, fudbaleri u kvalifikacijama, teniserke i teniseri, plivači itd.) a neki i razočarali (košarkaši, opet fudbaleri, možda malo odbojkaši i sl.) ITD.
Sve u svemu, godina je bila sadržajna i na žalost kratka (nadam se i da Vas ubija brzi protok vremena kao i mene) da uradimo sve što bismo hteli i mogli.

Takođe, treba se osvrnuti i na sportske rezultate FK Bubuleja o ovoj ljubilarnoj (Klub slavi 15 godina postojanja) odlazećoj godini.
Može se reći i da je ovde bilo svega, uspona i padova, od mogućnosti da se posle dužeg vremena ne plasiramo u Play off, do maestralnog (pre svega zahvaljujući ubitačnom Pjeru) igranja finala Lige, koje smo na žalost izgubili. Međutim, i dalje najveći problem u popularnim Bubuosima su, pre svega, nepotrebna nervoza koja preti da naruši međuljudske odnose i tu moramo uložiti dodatne napore da saniramo situaciju. Takođe, nadam se da će povratak člana Uprave (sada već samo) Bepka u aktivan igrački kadar u mnogome doprineti da se ti problemčići, čim prije reše.

Želim da iskoristim ovu priliku da svima čestitam predstojeću 2007. godinu i poželim puno uspeha i sreće na ličnom, poslovnom i sportskom planu.

Ovoga puta toliko od mene, uz moj sada već prepoznatljiv pozdrav:

U ZDRAVLJE BRAĆO !!!

kapetan u ostavci O˘ Biba


Post je objavljen 29.12.2006. u 12:44 sati.