Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mihaelarkangel

Marketing

TuLuM

Eto polako dolazi i to! Sprema se nova godina a cim se prilagodim tu je i taj rodendan.... Ove godine odlucio sam napraviti tulum za ekipu. Naravno to nece ici bez odredenih pravila. Do pravila sam dosao iz pohodenja hrpe istih propalih. Muska strana, svi stisnuti ko cvarci rade peder bal u nekom cosku striktno okruzeni poznatim ljudima, izobiljem pive i naoruzani inventivnim komentarima npr "gle malu kako bi ju....." a pritom je kao brzim ljepilom prikopcan za stolac.
Opet tu je zenska ekipa, par njih koliko toliko normalnih pokusava se zabaviti i podic kojeg morza da zaplese i odvojit ga od pive sto je pomalo i samoubilacka misija jer nije on znao da ce morat i plesat da nesto pojebe nego je zamisljao nekakvu scenu zalupila se vrata od skladista pa mala kaze kada smo vec tu.......
Onda druga vrsta zenske strane tuluma ukljucuje cure prisutnih deckiju koje motre kao sokoli svoje odabranike tako da samo fali laser strafta kroz prostoriju i onaj piskutav zvuk kada ga je locirala a s obzirom na multifunkcionalnost komentira sa ostatkom one 3 !normalne! cure koje su dosle u minici ili pak sa dobrim dekolteom da je kurva i kak se to obukla.....

I tu je musko zenska party brejk ekipa koja je uvjek u nekim tragedijama kada je tulum jer tu je potencijal da ce je netko zaliti najveci pa da poveca tragediju krene prema otvorenom balkonu jecajuci svoje posljednje rijeci.....

MA DAJTE LJUDI KOJI KURAC!!!! NA TULUMU SE ZABAVLJA, NE SLUZI PA PROMOVIRANJE MALOGRADANSTVA I KUKANJA!!!!

Stoga pravila!!!

ŽENE:
Image Hosted by ImageShack.us

S obzirom da slika govori 1000 rijeci! Same zakljucuju iako sam im vec priopcio radosnu vjest a s obzirom da je dosla od mene nisu se puno iscudavale cak su i rekle da je dobra ideja!
Ova slika opisuje prvu opciju. S obzirom da sam od muskih koji je ipak vise naklonjen kratkim suknjama nego dekolteima definitivno mi je ova opcija draza makar niti druga nece zaostajati. Znaci jedno od pravila je ultra kratka minica koja ce e mjeriti na ulazu a to ce biti obavljeno sa strane strogo postovanih djedovih pomagaca!

Image Hosted by ImageShack.us

Dosli smo i do druge opcije prvog pravila. Ukoliko je posrijedi kompeks manje vrijednosti, krivih koljena celulita na bokovima itd. pojavljuje se opcija dekolte. Veliki, mali nije bitno bitno je da je po pravilima tocnije do pupka ;)

Ovo pravilo je za jednakost da se izbjegne ogovaranje i prigovaranje oko oblacenja, zbog opustanja i napaljivanja. To cemo nazvati zilom kucavicom tuluma gdje ce se mozda koji muski i odvazit dic sa stolice jer sve je tu samo se mora potruditi.

Drugi dio price je ulaz na kojem cura dobiva jednu zesticu a musko litru slatke pive. u koliko je par u pitanju musko moze biti gospodin i popiti svoje i njeno pice u koliko joj zeli osigurati ulaz a ona ima kronovu bolest ili trckalicu..... (ili pak zgodan nacin da je se rijesi u zadnji cas!)

Ostatak ce bit sazet!
Nema plakanja, cviljenja, durenja, ogovaranja, prepucavanja jer tu ce takoder infiltrirani djedovi pomocnici kaznjavati pozamasnom kolicinom pomno pripremljenog zestokog pica!

E A SADA DA FEMINISTICE NE DOBE ZIVCANI NAPAD I U MUSKIH RADAJU SE PRAVILA VJEROVALI ILI NE!!!!!

1. Za opustanje zenske strane publike koja bi u ljutnji mogla popizditi i reci ma majkutinabijem obuci ti suknju! Upravo to je ono sto ce se i desiti! Sve i jedna muska osoba na dugoocekivani dan gdje ce se nacu u prostoriji cica, pica i guzica pretrpit ce to pravilo i naci se u kiltu!!!! BEZ KILTA NEMA UPADA! Ali pravog kilta tocnije onog sto se ispod njega ne nalazi sto ce kontrolirati takozvani djedovi pomocnici ili samo proglasene pomocnice u polu pijanom izdanju!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

ETO NADAM SE DA CE BITI I VISE NEGO ZABAVNO U NASEM MALOM RAJU BACVI PIVA CICA PICA I GUZICA!!!!



Post je objavljen 28.12.2006. u 13:55 sati.