Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seljancicalolita

Marketing

GhosTBusTeRs.... ili KaKo Mi Ye BraT iZbYeGao KaSapLyeNye FaCe

Probudijo mi se Buraz negdje oko pola jedan danas i pita ga mama jel on to možda noćas si išao namještat sijalicu (????)
On, naravno, pojma nema, gledamo nas dvoje Staru ko da je prolupala nut (mislim, budimo realni, s nama dvoma u pubertetu + Stari koji već 30 godina nije izašao iz puberteta + Derište koje sad ulazi u pubertet... Mislim da jadna žena doista nije baš najnormalnija)
Kad ono... Noćas je pao luster (koji se inače nalazo drito iznad kreveta) i za koji cm fulao tu prekrasnu glavicu mog ljubljenog Buraza (mislim da trebaš vježbat na ciljanju, Bože) i tak nitko nema pojma ko je to srušio, budući da luster nikad nije pokazivao nikakve želje za odvajanjem od stropa i tako... a tko zna možda su se posvađali... namcor
Ja sam rekla da vjerojatno imamo duhove, na što je moj mali brat, od milja zvan Gofance, nadaleko znan kao bukvalista i strašljivac, problijedio i pitao mamu šta ćemo sad. no A mishek moj maji djagi.

Sve u svemu, primjećujem određene znakove disfunkcionalnosti kod moje obitelji.

A sad evo jedne pjesmice koja mi uvijek uspije vratiti nostalgiju za svime i svačime... Pjesma je jednostavno legendarna, hope u'll enjoy it...Pretpostavljam da ste se i vi sjetili nekih starih događaja, prijatelja ili jednostavno osjećaja... Možda ste se pak prisjetili sebe prije i sada... Kako god bilo, nemojte i biti tužni, nasmiješite se i jednostavno opustite... Imate mnogo toga na čemu trebate biti zahvalni.

Pussa kiss

Post je objavljen 26.12.2006. u 13:25 sati.