Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elevation

Marketing

Does love...light up your Christmas Tree?

Eto Bozic je, pa vam svima zelim sretan Bozic i jos sretniju novu godinu. Sva ta buka ovih dana mi jace ide na zivce, ali eto kultura mi nalaza da vam iscestitam. :ppp

Nego, U2 je izdao 2 spota za najnoviji singl Window in the Skies:

Verzija 1:



Eto, danas smo saznali da je preminuo veliki James Brown, laka mu zamlja. U nekoliko navrata se pojavljuje i u videu.

Verzija 2:



Ako je prvi spot prica o pop/rock kulturi, onda je ovaj prica o U2.

Vertigo Tour je nedavno, nakon 131-og koncerta spektakularno zavrsio na Havajima. Predgrupa su bili fenomenalni Pearl Jam koji su odsvirali cak 13 stvari, a Vedder se pojavio i u predzadnjoj pjesmi U2-ovog nastupa (Rockin' In The Free World). Green Dayov Armstrong je s U2 izveo The Saints Are Coming.

Sluzbeni podaci o Vertigo Touru:

ZARADA: $389,047,636
BROJ GLEDATELJA: 4,615,035
BROJ KONCERATA: 131
RASPRODANIH KONCERATA: 131


Nikad, NIKAD u povijesti glazbe nije se dogodilo da na cijelom touru od 131 koncerta nijedna ulaznica nije ostala neprodana. U2-u je to uspjelo.

Vertigo Tour je sada sluzbeno drugi najjaci tour u povijesti glazbe ikad, odmah uz A Bigger Bang, posljednji tour Rolling Stonesa. No svakome tko zna zbrojiti 2 i 2 bit ce jasno da situacija i nije bash takva. Rolling Stonesi imaju mnogo skuplje ulaznice, jako malo koncerata je rasprodano a mnogi su i otkazani zbog neinteresa publike.

Dio o Vertigo Touru zavrsavam jos jednim YouTube clipom s tog zavrsnog koncerta na Havajima koji pokazuje koliko zapravo Vedder voli dobru kapljicu : ))



Eda, ko sto znate izasao je i U218: Singles. Frendu sam za rodjendan kupio DELUXE izdanje s DVD Live from Milan.

Ljudi moji, kakav je to show, kakva svirka, kakva publika, ma fantasticno. Usudjujem se cak ustvrditi da bi taj DVD da je izdan u cijelosti potukao i ZooTV DVD.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(klik na sliku)

Post je objavljen 25.12.2006. u 22:28 sati.