Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribaipo

Marketing

SRETAN BOŽIĆ SVAKOME

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


S obzirom na ludnicu koju sam imala na poslu protekli tjedan nisam uspjela napisati post o kontracepciji kojeg već nekoliko dana namjeravam, a s obzirom na ludnicu koja me očekuje kući narednih dana uz obilaženje svih mojih dragih osoba i glumljenja djeda Mraza mislim da sad kad imam 10-tak minuta je najbolje vrijeme da vam svima koji navraćate na stranicu koja piše moj život, moja nadanja, moje tuge, moje sreće, moje nedoumice, moje sve... zaželim sve najbolje. Pa krenimo ovako:

Pišem odnedavno, čitam Vas odnedavno, moja svakodnevnica je dobila još jednu važnu rutinu nazvanu Blog. I moram priznati da mi se ta nova rutina jako sviđa, ispunjava me na jedan poseban način, ovaj virtualni dodir s vama koji meni ne izgleda nimalo virtualan me usrećuje iz dana u dan. Nedavno me dragi pitao pa koliko ti imaš prijatelja... a ja se mislim eh dragi kad bi samo znao... Svi ste vi moji prijatelji, svaka vaša riječ je nekad ljepša od tisuću riječi koje ću ćuti u svakodnevnom životu... I zato svima Vama, mojim novim prijateljima, mojim dragim ljudima od sveg srca želim:



SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ VAMA I VAŠIM OBITELJIMA, DRAGIM PRIJATELJIMA I SVIMA KOJI VAM UVESELJAVAJU ŽIVOT. ŽELIM VAM DA PRONAĐETE SVOJ MIR, SVOJU SREĆU, SVOJU VJERU. ŽELIM DA NIKAD NE SKINETE OSMIJEH S LICA I DA SE PROBLEME KOJE TAKO NAZIVATE SHVATITE KAO RJEŠIVE JER NIŠTA SE U ŽIVOTU NE DOGAĐA BEZ RAZLOGA, A BOG NAM NIKADA NE BI DAO VIŠE TERETA NEGO ŠTO MOŽEMO PODNIJETI....

UŽIVAJTE U OVIM BLAGDANIMA, AKO VOLITE UVESELJAVATI I USREĆAVATI LJUDE OVI SU VAM DANI NAJPOGODNIJI ZA TO. SVAKI OSMIJEH KOJEG DOBIJETE ZAUZVRAT NEKA VAM PRODUŽI ŽIVOT I ISPUNI VAS ZADOVOLJSTVOM.

BUDITE DOBRI, SRETNI I VESELI. MENE IMATE UVIJEK ZA TOPLU RIJEČ I UTJEHU, ZA VRAĆANJE OSMIJEHA NA LICE... MOŽDA SE JEDNOM I SRETNEMO PA DA NAŠA VIRTUALNOST DOBIJE NOVU DIMENZIJU.

IMATE VELIKI POLJUBAC I ZAGRLJAJ I ČUJEMO SE KAD UVESELIM SVOJ STVARNI SVIJET I LJUDE U NJEMU... SAD JE RED NA NJIMA. PUSA SVIMA I SJETITE ME SE DOK BUDETE KITILI BOR, STAVITE JEDNU KUGLICU ZA MENE...

Post je objavljen 23.12.2006. u 12:24 sati.