Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Lako ćemo...

Evo, doživjeh i to, moja prva pjesnička večer.. evo i službene najave koja izlazi jutri u novinama:

Mladi pjesnici u «P14»
PULA
Sutra s početkom u 21 sat u caffe baru «P14» nas očekuje nova poetska večer. Svoja će dosad neobjavljena djela recitirati mladi stihoklepci sa pulskog filozofskog fakulteta; Irena Boćkaj, studentica hrvatskog i latinskog jezika te članica kazališne grupe dr.INAT i Bruno Brežac, student hrvatskog jezika i književnosti.

..moja prva prilika da gušim ljude svojom poezijom.. ak se možete nacrtati, nacrtajte se, ako ne, drž te mi fige da me ne popljuju..hehehe, a znam da neće..

..Također, ponosan sam vlasnik press kartice, više me nitko na ulazu neće zajebavati da se nisam akreditirao, mrš i ti usrani organizatori, totalno su neorganizirani..namcor

..danas mi je bio prvi kolokvij i prvo ispunjavanje prijavnice za ispit, toliko se osramotih da neću o tome pisatizaliven.. ali me zanima za kog se vraga moraju platiti one dvije kune po prijemnici..hmm.. s obzirom na broj studenta i broj prijavljenih ispita godišnje, tu mora da se mlate gadne pare, koja pljačka..

..jeee, ukinuli su napokon onu "pozitivnu"(ako takva postoji) diskriminaciju za upis na fax, malo kasno, mogli su se i ranije sjetiti tako da se talentirani mladi siromašni ljudi poput mene ne moraju ubijati od posla kako bi se obrazovali, dok neka derišta glade jaja i mamice im državnom alimentacijom kupuju skupe parfeme i takva sranja..grrr.. Ako se stvari ne vrate na staro ( a vjerojatno hoće jer ima više branitelja i izbjeglica u hrvatskoj nego što ih je bilo u domovinskom ratu ) ću se probati prikrpati na potporu ministarstva, stari prdonje mi bar toliko duguju, pa makar se morao ispisati i ponovno upisati prvu godinu..mrzim birokraciju i politikantemad..

Što je najljepše, moja bivša ravnateljica is going down, nije da imam nešto protiv žene, ali mi se njeno manipulativno ponašanje zgadilo.. kad se sjetim koliko sam govna morao pojesti kada sam u članku o štrajku učenika M.Š.P.-a objavio djelove anonimnog pisma koje blati ravnarteljicu, one djelove za koje sam znao da su ili istiniti, ili tako blizu istini da je to nevjerovatno.. sutra u Glasu Istre( www.glasistre.hr ) izlazi interview sa tajnicom škole koja ravnateljicu Šoštarek optužuje za mobbing, prejako, poreporučam da ga pročitate, jer će vjerovatno svi skupa završiti i na Latinici..thumbup
lijep pOzDrAv jer život je napokon lijep i za mene..bang


Post je objavljen 21.12.2006. u 17:38 sati.