Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blog1989

Marketing

Da. Moja gumica miriši na ćevape.

Zadnjih dana se u meni događaju, ajmo reći, 'promjene'. Čudne? Moglo bi se reći. Odlučih odustati od svih foruma, pa čak i onih koji su mi bili najdraži. Mnogima neshvatljivo i prečudno, al meni je ok, jednostavno u glavi bude puk i sve se promijeni, pa tako i moje mišljenje o nečemu što mi je dosad bilo, ajmo reći, važno. Forum kao forum, ali i zbog svih ljudi tamo bio mi je mjesto na kojem ću se opustiti i zabaviti. Al u zadnje vrijeme postao je sve samo ne to. Stoga ih danas napustih. Mislila sam da će mi barem malo faliti ali ne fale, i sigurno ni neće. No, to sve me ne sprečava da s određenim ljudima visim satima na msn, lol.
Onda, škola ubrzo završava i proć ću s 5, i nemam više muka što se glupave škole tiče. Napokon.
I eto još jedne...gluposti? Not! U nedjelju je Božić a ja uopće nemam takav osjećaj. Uopće mi se ne čini da dolaze praznici, Božić, moj rođendan, Nova godina...Sve se to čini tako daleko, a ipak je jako blizu. Čak ni moje lampice (da, da, i dalje su tu obavezan detalj u mojoj sobi), ne odaju dojam bliženju praznika. Ili to samo meni, dok su ostalima naveliko uljepšale dan? Uglavnom, kompliciram. Dosta. Poanta je ta da ja nemam osjećaj dolaska praznika. And it feels terrible!
Al dobro. Danas je bar malo snijega zapadalo. A meni Ante dao 5, a crvenokosa iz bebe 3. *yupiii* Kak se to veli, konačno mi je zasnježilo!
Al što se tiče snijega... Nije meni to to. Vrijeme se čini ko da je jesen i pretoplo je. Osim nekih dana. Hrvatska se općenito potoplila i snijeg je ono što zadnje mogu očekivat za Božiće (množina). Ali dobro, umjesto da bacim krivnju na Hrvatsku (koja je uvijek kriva za sve), ovaj put krivim..globalno zatopljenje Image Hosted by ImageShack.us
Onda... Pred kraj posta (kako li je samo kratak) da pojasnim dilemu (?) iz naslova. Pod klinikom me profa traži gumicu i ja joj dam i kažem da miriši (pošto je prošli sat korektor mirišao na jabuku). I onda ona pomiriši i kaže da nije istina (grrr) i da ne miriši po tulipanima iako je na njoj nacrtan (wtf?!). Al pomirih se s time da je ona umišljeno čeljade, pa nastavih Čuči govorit kako bi ćevape. Al ona, zbunjena ko uvijek, to protumači da mi gumica miriši na ćevape Image Hosted by ImageShack.us Bilo bi lijepo al ipak ne miriši. Ili možda ipak da?


Post je objavljen 19.12.2006. u 21:57 sati.