Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninon

Marketing

Ideje za poklone

Budući je ovo vrijeme darivanja, vjerujem da većinu vas muči što i gdje kupiti, pogotovo u ovaj (krajnji) čas. Upravo zato, ja (koja sam sve svoje poklone već odavno kupila) napisati ću vam par prijedloga kako kupiti dobar poklon, a da ne potrošite svu svoju ušteđevinu.
Za početak, najjeftinije i najslađe varijante su slatkiši. Čokolade, bombonijere, keksi i ostali oblici "instant šećera za krv", uvijek su slatki pokloni. Također slatki, ali kao ukrasi, ne kao jelo, uvijek su dobro došle svijeće, svjećnjaci, aroma-ulja i slični opuštajući ukrasi. Za muškarce je uvijek teže odabrati nešto korisno pa sam ja ove godine išla na "ziher-poklone" za njih, tj. boce: boca vina ili malo boljeg šampanjca zasigurno će biti pun pogodak za blagdane koji dolaze!
Onaj tko kaže da su plišane igračke za klince, laže! Pokažite mi onog tko i sa 30 godina nije poželio bar jednog malog plišanog prijatelja! Još ako je u pitanju žena... Al' za žene stvarno nije problem. Njima recimo, možete pokloniti što god vam padne pod ruku u jednoj drogeriji - od šampona do gela za kosu, kupke ili soli za kupanje, maske ili pilinga za lice, spužve od ovog ili onog prirodnog materijala, šminke u ambalažama raznih oblika ili kreme za tijelo ili ruke. Eh, kad bi muškarci bili tako jednostavni...
Muškarcima uvijek možete pokloniti bokserice ili kravatu, ali što ako to ne nosi? Gel za brijanje i aftershave? Što ako se ne brije ili ima aparat za brijanje? Nabrojat ću nekoliko poklona koji uvijek mogu proći: slagalica (puzzle), CD u njegovom stilu, film na DVD-u, knjiga (samo ako voli čitati!), Pirelli-jev kalendar, društvena igra, kupka za kupanje, parfem, komplet kapa i rukavice za zimu. Jel pomoglo?


Post je objavljen 18.12.2006. u 15:10 sati.