Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odrazonline

Marketing

Budite muškarci, ne frendovi ako je želite pridobiti

E da, baš sam neki dan o tome raspravljao sa frendicom...
I ona je nedavno prekinula vezu od nekih 6,7 god i bila u komi i kako to već ide.
I naravno, pošto je kao osoba vrlo privlačna, dečki oko nje ko pčele na med. Ali ona ih odjebaje... I onda se stvori jedan koji joj je rame za plakanje, koji je zove da pita kako je itd. Naravno s namjerom da je poševi, da je pridobije.

Zajeb kolege...
Nemojte to nikada napraviti... Ženske su zajebane po tom pitanju. Ako se dogodi da prekine s nekim, a vi bi j ehtjeli u vašim odajama, nemojte joj biti frendica.
Jer čim joj date rame za plakanje ste najebali. Ona će vas od tada viditi samo kao frendicu. Izbjegavajte one fore: donositi pizzu, ići na kavicu itd.
TO neka joj radi taj fend na kojega u biti ni ne treba biti ljubomorno.
I onda kada je pravi trenutak uletite sa klasičnom spikom. Jer njoj treba muškarac, a ne pičkica.

Jednostavan primijer: Big Brother.
Sve ove djevojke govorile kako je Tomica super, Tomica ovo Tomica ono. A ni jedna ga nije povukla u krevet. Tko je ševio, odnosno koga su ženske gledale? Ante (koji je bio neki jeben u glavu po pitanju života i to im se svidilo), Keko (koji je predstavlkjao upornost u svojoj namjeri), Zoky (koji je svojom hladnoćom i privlačio) te Simon (koliko god bio glup, ali čovjek ima svoj jebeni stil i to je to. Da nije toliko agresivan i "uvijek u pravu" garant bi privukao pažnji mnogih).

Dakle, o tome vam ovaj put govorim, budite frajeri, ne pičkice.

Do slijedećeg čitanja...

Post je objavljen 16.12.2006. u 10:07 sati.