Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Bol i samo bol! ! ! !

Zašto je ljubav takva bol? Neki ljudi imaju savršene veze, ili bar tako mi mislimo. . . Svaka ljubav u mom životu završila je kao u trenu, i ostavila samo tragove patnje koja me podsjećala da je život jedan velika patnja, a pogotovo život bez ljubavi. Ili ne uzvraćene ljubavi. Da neuzvraćena ljubav. Sve je savršeno. On ti govori da te voli, pokazuje ti to svojim ponašanjem. Ponašanjem od kojeg ti srce ubrzano kuca, puls se ubrzava. Osjećaš toplinu i vidiš samo njega, ali samo mali pogled sa strane i vidiš kako je sve to samo maska. Maska za koju nisi znala. Osoba koju voliš, za koju bi život dala uništi sve u jednoj jedinoj sekundi. Svijet ti se ruši.
I ako je tvoja najbolja prijateljica upletena u to. . . Nema ničeg goreg od same pomisli na to. Ali ja znam kako je to. Kako je kada ti najbolja prijateljica zabije nož u leđa. Od tog trenutka ljubav je za mene nepoznata riječ. Još ga volim i sama sebi obećavam da više neću popustiti i pogriješiti kao sve ove godine. Godine patnje i sve zbog jedne osobe koja nije ništa drugo nego osoba sa 2 lica. Sve ovo govorim, ali u dubini duše znam što osjećam.
U dubini duše mi je tama, ali u jednom kutu je njegova slika koja me sječa na dane kada sam barem malo bila sretna. . . Ta slika nikako da izblijedi. Jednostavno je ja sa Girl of darkness


Post je objavljen 14.12.2006. u 17:08 sati.