Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itsallinmyhead

Marketing

Tko je tu lud?!

...Dođem jučer popodne doma/u Klc i, naravno, odmah se s ekipom čujem....i dogovorimo se Mirta i ja da - kao uzorne i dobre cure smijehzujosmijehzujo - odemo u crkvu...hehehe (ono, vrijeme je blagdana...blabla...)! Nađemo se 15 do 6 (iliti 17:45) kod Dragojle i baš putem pričamo kaj će ovaj put bit - jer, kad god odemo u crkvu, nikad ne prođe cijela misa normalno. I, začudo, sve normalno prvih pol sata...kad se odjednom pred nama stvori neki smiješan stariji lik u starkama....gleda on u nas, ispruži ruku i dođe Mirti: ''Pozdravlja te Luka.'' Nama niš jasno. Mislim si ja da ga ona možda zna i 'šapnem' joj: ''Koji Luka?'' ...a pošto sam ja promukla i nisam baš šapnula tak da je lik čuo...veli on opet: ''Pozdravlja te Luka...evanđelist.'' zujo WTF????? Vidim Mirta sva blijeda pogleda u lika pa u mene i odmakne se pol metra. Ja sam bila gotova...a ne znam kaj ću: il se strgat od smijeha (a svi znamo da sam glasna wink) il se upišat....i dok sam se ja pokušala skulirat (neka baba me gledala ko da će me ubit nut) lik nestane....'šapnem' ja Mirti: ''Di je nestao?'' kad se ona okrene....lik čuči pokraj nas!!! ...e tad sam se tek odvalila od smijeha...! Dođe napokon završna pjesma, a ova ne kreće van....ja ju molim jer sam se doslovno počela gušit....neće.
Morala je samnom - za protuuslugu - do Zihera bar na minutu. I tak malo tam bile pa laganini doma. Pričamo mi putem o tom liku, kak nam niš nije jasno, koji mu je....ja pomaknem malo glavu udesno...kad ON - na bajsu, totalno sljepljen uz Mirtu....NEUGODNOST. Ja brzo ščepam Mirtu za ruku i šapnem (lol) ''Evo ga.''...stanem i eksplodiram od smijeha...lik dođe opet ''Pozdravlja te Luka evanđelist'' i prođe (napokon). Nisam mogla krenut dalje, vrtila sam se u krug i smijala.
...Taman kad smo se smirile krenemo dalje i vidimo da nas lik 'čeka' kod sportske...o God...! Onda smo promijenile put i razišle se kod gimnazije.
Šetnjica prema doma...i sjetim se toga.....stvarno si nisam mogla pomoć zujo i počnem se smijat - ko najveći kreten, sama na ulici i naglas....problem je taj što nisam bila sama....pogledam ulijevo i neka dva lika (koje iz viđenja znam) upitno gledaju u mene...! Super...
Općenito ne znam kaj je to...mislim, budala sam ispala...ali kaj čovjek ne može ni u crkvi bit među normalnima?! Sad baš imam volje opet sljedeću nedjelju u crkvu ić smijeh...malo pričat s frendom Lukom....
bar se osjećam ko totalno ozbiljna i normalna osoba ludcoolludcoollud.
Pozdravček (posebo jednoj od žrtvi priče, kolegici Mirti) kiss


Post je objavljen 11.12.2006. u 14:05 sati.