Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

krenulo je s vremenom,


ludim vremenom i dolaskom proljeća u ovo zimsko i netipično doba, pa je došlo moje šmrkanjem i bolovima u grlu, onda se grlobolja pretvorila u bolove ko žiletom rezano, pa slinjenje nosa, pa nestanak glasa, pa... mislim da ste skužili da sam se razbolila
Malac je dobro, zapravo super je, nadam se da niko od familije neće pokupit prehladu od mene, zatvorila sam se doma i čekam da me prođe.


Sveti Nikola je došao i ostavio ČAK i svoje čizmice... ali naravno, što je najdraže mom malcu-dobio je kinder jaja!!! DVD pčelice Maje i šibu!


A tjedan je prošao ludo... na poslu mi je super, ekipa za poželjet, nadam se da ću pohvatat sve onak kak sam si zamislila, osim toga nemam frku i zbrku i sve polako lovim.


Ostalo je sve nekako, recimo, ide. Studio i male plesačice se spremaju na jedan mali nastup pred roditeljima prije zimskog ferija, uzbuđene su i vesele, ima još novosti no-to kad će biti vrijeme za to. Za sad je još nepotvrđena informacija pa radije šutim.

Ima samo jedna,loša vijest... mama... drži se i bolje nego svi očekuju, dobro glumi, jako dobro. Nadam se da će joj stav koji ima pomoć da prebrodi, i mi s njom sve što slijedi, a slijedi kemoterapija.



Mama, volim te, uz tebe sam, i budi borac kakav si uvijek bila.




Post je objavljen 08.12.2006. u 20:47 sati.