Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Ivica: Život ide dalje, za Beaver Creek me ionako ne vežu lijepe uspomene

PRVA reakcija Ivice Kostelića nakon jučerašnjeg slaloma FIS Svjetskog kupa u Beaver Creeku (CO, USA).

Image Hosted by ImageShack.us

"Naravno da sam tužan zbog svog nastupa. Beaver Creek očito nikako nije mjesto na kojem se ugodno osjećam, jer ja uistinu nemam nikakve lijepe uspomene koje bi me vezale za ovo skijalište." - kazao je Ivica.

"Danas sam u prvoj vožnji imao dosta problema sa skijama, jer sam već na četvrtim, petim vratima osjetio kako su mi prosklizale, nakon čega sam odlučio puno opreznije nastaviti svoju vožnju do kraja." - dodao je.

"U drugoj slalomskoj vožnji, kao što je to vjerojatno bilo i očito, odlučio sam tada puno agresivnije i borbenije napasti stazu, no ponovno sam negdje neposredno prije same pogreške osjetio kako mi skije čudno reagiraju na podlogu, iznova određenim proklizavanjima, ali i zapinjanjima, a onda je još jednom došlo i do tog haklanja vratiju."

"Ne znam, sve u svemu ovo je bio vrlo čudan slalom, iako sam pokušao dati sve od sebe. No život ide dalje. Sada još dva dana ostajemo trenirati u SAD-u. U srijedu ćemo onda put Europe, letom do Münchena, pa potom na treninge negdje u okolicu Schladminga, pripremajući se za nedjeljnu superkombinaciju na Reiteralmu, na kojoj će uz mene nastupiti i Natko Zrnčić-Dim." - zaključio je naš srebrni olimpijac.


Post je objavljen 04.12.2006. u 13:48 sati.