Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mudrijasi

Marketing

Nego kaj REUNION

Nismo vam se javljali neko vrijeme jel je Tre lijen pa nije htio pisat a ja nisam mogo pisat, bolil me mali prst smijeh ... puno toga se dogodilo al ko bi sad to sve ukratko napisal?? Nego ono kaj je sad aktualno... ponovno smo u Nego kaju i jučer je bilo i više nego dobro, zapravo je bilo udarno i baš ono kaj se i očekivalo od nas. Naša razdragana publika je upijala svaki mudrijaški ton i veselo ispijala svakojake tekučine smijehpartypartysmijeh. Atmosfera je bila još i više "zapaljena" kad smo videli hostesu ( auuuuu cerek ). Čim smo došli u kaj tre je već bil tam i zašprehaval ju je ( prasec jen ) a on us to još i ima jednu svoju deklicu i nije mu dosta to ?? Poslje je rekel da je on u prednosti nad nama jel on ima curu pa može rasterečeno pričat s ostalima i tak nekakve gluposti je frajer počel hitati... brzo smo ga obuzdali s nekoliko bavarija pa smo počeli o pametnijim temama razglabati... u to vrijeme nas je već polako zelo smijeh.
U svirci su bili vidljivi pomaci unaprijed kaj se jako svidjelo publici, a i šefici koja je radosno gledala velik broj okupljenih, treba i pohvaliti trea i jožeka koji su se baš ljepo uskladili u hop-hop-čik uzvicima za vrijeme svirke smijeh ...ko zna jel se budu toga sječali kad im padne razina "čudne tekučine" u krvi hehe al sve u svemu još jednom jaaako močna predstava mudrijaša.

Bio je to dan za pamčenje i veliki comeback popularnih Velikogoričkih tamburaša na staro mjesto, na kojem nas, usput od sada možete očekivat svake druge subote.
Osim kaja smo dobili još jednu jako zanimljivu ponudu, gdje ćete nas uskoro isto moći čuti ( za to ćete još kasnije biti bolje obaviješteni ), ovdje treba i napomenuti da smo u zadnje vrijeme imali dosta gaža u Zagrebu kaj nagovještava skoro širenje mudrijaškog prostora i na Zagreb .... a poslje i šire, valjda.... ko zna, niko niš nezna, krhko je znanje rolleyes

Živeli!


Post je objavljen 03.12.2006. u 16:55 sati.