Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/homies

Marketing

Prvi Festival čokolade u Opatiji

U ORGANIZACIJI Kraša i Grada Opatije, tijekom tri dana, od 1. do 3. prosinca 2006., Opatijom će se širiti opojni miris čokolade gdje će ljubitelji ove slatke ovisnosti moći uživati po prvi put u Hrvatskoj na Festivalu čokolade.

Za vrijeme trajanja Festivala posjetitelji će imati priliku uživati svim osjetilima na brojnim degustacijama, natjecanjima, izložbama, projekcijama filmova i drugim atraktivnim događanjima na temu čokolade, dok će od slastica na meniju u najvećoj mjeri biti upravo širok izbor kvalitetnih Kraševih proizvoda, istaknuli su organizatori ovog jedinstvenog Festivala, na konferenciji za medije.

"Kada je u pitanju čokolada vjerujem da mnogi pomisle na Kraš. Izuzetno smo ponosni što je inicijativa za ovakav jedan festival krenula upravo iz naše kuće, a vjerujemo da će ovo biti početak još jedne prave čokoladne čarolije.? istaknuo je Darko Radišić, Član Uprave društva Kraš d.d.

Koordinatorica projekta, Marija Trinajstić, kazala je da će osim brojnih događanja posjetitelji festivala moći vidjeti slatki suvenir Opatije kojeg će izraditi Studenti Akademije primijenjenih umjetnosti.

Povijest proizvodnje čokoladnih proizvoda u našim je krajevima neraskidivo vezana uz tvornicu Kraš, tvornicu koja ove godine obilježava impozantnih 95 godina. Poručuju da je tajna uspjeha sadržana u vrhunskoj kvaliteti proizvoda i bogatom znanju i iskustvu njihovih stručnjaka.

Post je objavljen 24.11.2006. u 19:30 sati.