Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Kostelić i Dim iz Colorada preselili u kanadski Lake Louise

ZAGREB - Nakon posljednjih spustaških provjera u Copper Mountainu, tjedan dana treninga u Coloradu je za Ivicu Kostelić i Natka Zrnčića Dima završilo. Skijali su sve discipline, a koliko se radilo dobro, znat ćemo za nekoliko dana.

Jer, Ivica i Natko kreću u kanadski Lake Louise, na staze poznate po brzinskim utrkama. Natko uglavnom radi treninga, Ivica radi nastupa u spustu (25. 11.), dan kasnije i u superveleslalomu. Obojica će, naravno, voziti i službene (3) treninge, no ne radi kvalifikacija, jer je izvjesno da će to jedno mjesto koje Hrvatska ima u brzim disciplinama, iskoristiti iskusniji.

Ivica je upravo u Lake Louiseu ostvario superveleslalomski rezultat karijere u Svjetskom kupu, 2003. godine bio je 17., zaostavši za pobjednikom Maierom 2,03 sekunde. Bilo bi lijepo kad bi se moglo ponoviti, premda je jasno da nema vrhunskih rezultata u brzim disciplinama bez Argentine, Novog Zelanda ili Čilea tijekom ljeta. Europski ledenjaci su prekratki za takve treninge.

Ženski dio hrvatske reprezentacije nedjelju je proveo odmarajući se, osim Nike Fleiss koja nadoknađuje preležanu prehladu. Svi zajedno u ponedjeljak su u Lovelandu nastavili pripreme za utrke Svjetskog kupa u Aspenu, 25. i 26. studenoga.


Post je objavljen 20.11.2006. u 20:09 sati.