Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

Riješite mi problem...

Evo curke vratila sam vas se sad, i slušat ćete me svaki dan.Ovih dana stvarno nisam imala vremena za internet.Ono škola,dečko,starci,trening sve mi se pomješalo. Što se tiće moje težine,nit ide dole nit ide gore a mišića ko u bodybildera.Hlače mi postaju sve manje jer imam osječaj da će mi guzica od treninga explodirati. Osječam se debelo a moja mama ima fix ideje o tome da me pošalje psihijatru jer se režem i izgladnjujem.Heh.Mama neznam što da ti kažem.Cjeli život me pokušava pretvoriti u ono što ona želi.To jest ona želi da ja budem ono što ona nikada nije mogla. Sve pokušavam samo da se ona prestane derati na mene i da bude malo manje živčana. Stalno mi sere kako se oblačim i da imam tonu robe u ormaru koju ne želim obući.Pola robe iz mog ormara je ona odabrala a ja sam rekla da ju kupi samo da se ne dere i da ne radi scene. Mislim ta roba je uistinu prekrasna ali ne želim ju nositi.Ne još.Jer mi je najdraže kupiti nešto što mi se fakat sviđa i onda to obući za par godina kada više nigdje nebude toga za kupiti.I kada to bude moj stil.Ali ona to nemože skužiti. Neznam zašto je takva.Stalno mi govori da imam loše ocjene.
"nemogu vjerovat opet si dobila dva".Idući put dođem doma i kažem da sma dobila tri:"pa zar nemožeš bolje",onda dobijem 4 i onda mi kaže "isuse da nebi možda 5 dobila jednom u životu" i onda dobijem 5 i kaže mi "bravo".Mislim fakat ti jebeno hvala ako očeš da dobijem 5 daj mi jebenu motivaciju.Ja znam za dva a ako očeš pet potrudi se oko mene. Što se njenog povjerenja tiće,toga nema.Ja sam povrčala prekjučer negdje 12 puta jer sam dobila neku virozu a ona mi je rekla :"šta glumiš?".Jednom sam slomila mali prst i nije me dva tjedna vodila u bolnicu jer mi nije vjerovala.Doktorica mi je rekla da imam astmu ali ona to ne vjeruje nego ja izmišljam.No dobro to sad, za to me boli briga nego me zanima nešto.Stalno mi sere da trošim previše novaca.Trošim od 20-50kn s tim da mi tata svaka dva tjedna ili svaki tjedan zaradi 1000eura?!?!?! i onda ja trošim previše a moj tata potroši pola toga NA speed.I KAKO TO ZNAM? Nadražene sluznice,stalno šmrcanje,nema umora, ne spava po 5 dana za redom,stalno ima neke sulude ideje.Znam što se dešava jer sma i jednom čula razgovor :"di si mi to stavila?"-"pa di ti je to bilo?"-pitala ga je mama-"pa tu na stolu"-"ja sma to bacila"-"ZAŠTO SI MI TO BACILA?!!!!!?-"mislila sam da su mrvice s kruga,ono brašno,pa sam bacila."-"ti si luda!!"-"ZAŠTO SAM LUDA,ŠTO ĆE TI TO ,TAKO DA MOŽEŠ RUNDAT OPET PO CJELE NOĆI???"
Uglavnom grozno ali enma veze ja sam za konzumiranje droge.Jer svako ej gospodar svog tjela i isto kako narkomane nazivaju bolesnima jer su ovisni tako smo i mi ovisni ali o težini.Isto sranje drugo pakovanje.Njihovo isto ide kroz nos isto ko i naše.Njima ide prah nama ide zrak.Posljedice su jednake.Mi žudimo za mršavim tjelima a oni žude za drogom.I to je tako.Kada smo gladne smo zadovoljne a oni su zadovoljni kad su nadrogirani.I iskreno neka su,ako ih to veseli neka se drogiraju.
No još neš me muči.Povjerenje moje mame.Prije dva dana sam povratila milion puta jer sam pojela nekaj otrovno a ona mi je rekla :"kaj glumiš,koji test sutra imaš?"
Uglavnom oduvijek je htjela da budem njen mali super model.Morala sam biti ljepša od svih kćeri njenih prijateljica,Uvijek sam morala biti lijepo obučena i najzgodnija.Kad jedem čips uvijek mi kaže :"opet jedeš to sranje celulita"-Onak hvala ......taman sam se uživila u čips.I kao rekla ej da me šalje psihijatru zbog mog izgladnjivanja i rezanja a sama je uzrok tome.Ja jednostavno krojim svoj život njenim koncem,i jednog dana ću ga rasparati i iskrojiti novo.Jučer mi je dečko doletio sa pričom o vjeri i bogu i kako je njegova mama našla mir kroz boga, ja mislim da mi je pokušao reći da počmem vjerovati u boga.Sorry ljudi ali aj nevjerujem u ljude koji hrane gradove s 4 kruha ,koji hodaju po vodi i lete u nebo.On je ili bio lud ili je narod jeo halucinogene gljive i koprive.Niti vjerujem u boga,i iskreno bog mi netreba ja imam svog boga, ja sam svoj bog, ja sebi govorim što je dobro a što zlo ja imam svoje zapovijedi.

no nema veze to sad, mene samo zanima kaj da ja napravim s mojom mamom? kak da je smirim,poludit ću.



heeeeeelp

Post je objavljen 19.11.2006. u 11:57 sati.